Νεκρός κρατούμενος στις Φυλακές Αγίου Στεφάνου

Facebook
Twitter
του Αχιλλέα Ροδίτη
Νεαρός σε ηλικία ήταν σύμφωνα με πληροφορίες του politeianews.gr, ο κρατούμενος των φυλακών του Αγίου Στεφάνου της Πάτρας που πριν από λίγη ώρα βρέθηκε νεκρός μέσα στον θάλαμο κράτησής του, από σωφρονιστικούς υπαλλήλους.
Οι ίδιες πηγές ενημερώνουν ότι ο εν λόγω άτυχος κρατούμενος πριν από λίγες ημέρες είχε νοσηλευτεί στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών με σοβαρό πρόβλημα υγείας, παθολογικής μορφής, αλλά μετά την θεραπεία που του παρήχθη έλαβε εξιτήριο και επέστρεψε στο σωφρονιστικό κατάστημα. Τα τελευταία 24ωρα όμως δεν υπήρξε σημάδι επιδείνωσης της κατάστασής του. Μέχρι σήμερα το πρωί, οπότε δεν εξήλθε του θαλάμου του και όταν οι υπάλληλοι του καταστήματος κράτησης τον αναζήτησαν τον εντόπισαν νεκρό.
Ο κρατούμενος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο νοσοκομείο του Ρίου για νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να εξακριβωθεί αν η αιτία θανάτου του σχετίζεται με το παθολογικό πρόβλημα υγείας που είχε ή με το ενδεχόμενο να προσβλήθηκε από Covid και ο συνδυασμός με το ήδη υπάρχον πρόβλημά του, να οδήγησε στο μοιραίο.
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top