ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Νέο ΕΣΠΑ: Σήμερα (19/4) στην Πάτρα ο ο υφυπουργός Ανάπτυξης

Facebook
Twitter
H συζήτηση για το νέο ΕΣΠΑ (σ.σ. της περιόδου 2021-2027) ξεκινά σήμερα, Δευτέρα (19/4) στην Πάτρα παρουσία του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννη Τσακίρη, αλλά και του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, Δημήτρη Σκάλκου.

Μάλιστα, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προγραμματίζει την εναρκτήρια εκδήλωση για στις 4 μ.μ.η οποία θα γίνει σε δυο επίπεδα.

Η σημερινή εκδήλωση αποτελεί μόνο την έναρξη της διαδικασίας, η οποία επίσης θα παρουσιαστεί και θα αναλυθεί ώστε όλοι οι τοπικοί φορείς να έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις τους, τις επόμενες μέρες.

Στο πρώτο επίπεδο, τα δύο κυβερνητικά στελέχη μαζί με τον Περιφερειάρχη, Νεκτάριο Φαρμάκη και την Προϊσταμένη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του ΕΣΠΑ Δυτικής Ελλάδας, Άλκηστις Σταθοπούλου, θα παρουσιάσουν τις γενικές αρχές του νέου προγράμματος στον χώρο του νέου αρχαιολογικού μουσείου Πατρών, παρουσία ελαχίστων παρόντων λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας.

Ωστόσο, σε ένα δεύτερο επίπεδο, η εκδήλωση θα μεταδοθεί διαδικτυακά, ώστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να την παρακολουθήσουν και εφόσον θέλουν, να μπορούν και να παρέμβουν.

Η σημερινή αποτελεί μόνο την έναρξη της διαδικασίας, η οποία επίσης θα παρουσιαστεί και θα αναλυθεί ώστε όλοι οι τοπικοί φορείς να έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις τους, τις επόμενες μέρες.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top