ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Νέο φρένο Μητσοτάκη στα σενάρια για πρόωρες εκλογές

Facebook
Twitter
Νέο φρένο στα σενάρια περί πρόωρων εκλογών τράβηξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια περιοδείας του στην Ανατολική Αττική.

Όχι μία, ούτε δυο. Αλλά τρεις φορές ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαβεβαίωσε ότι οι κάλπες θα στηθούν στο τέλος της 4ετίας κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Ανατολική Αττική.

«Στο τέλος της τετραετίας θα αναμετρηθούμε, με αυτούς οι οποίοι φροντίζουν σε κάθε ευκαιρία να μας θυμίζουν πόσο κακό έκαναν στη χώρα» τόνισε ο πρωθυπουργός.

Μάλιστα κατά την επίσκεψή του στο εργοτάξιο Επεξεργασίας Λυμάτων Κρωπίας Παιανίας ο κ. Μητσοτάκης δε δίστασε να βάλει και ένα χιουμοριστικό τέλος στα σενάρια πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε και το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», τονίζοντας πως θα πρέπει «να μας δώσει ο τουρισμός τις δημοσιονομικές ανάσες που τόσο χρειαζόμαστε σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία».

Ενώ στη συνέχεια, βρέθηκε σε κατασκηνώσεις του Δήμου Ζωγράφου, στη Ραφήνα, όπου φιλοξενούνται Ουκρανοί πρόσφυγες.

Στο τέλος της περιοδείας του ο πρωθυπουργός απέρριψε για τρίτη φορά τα σενάρια πρόωρων εκλογών.

«Συνιστά ελληνικό παράδοξο να θεωρείται εκλογικός αιφνιδιασμός η δέσμευση του πρωθυπουργού ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παρά τις συνεχείς διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού η Κουμουνδούρου δεν αποκλείει ότι το σενάριο των εκλογών παραμένει στο τραπέζι.

«Εκλογές θέλουμε και θέλαμε χθες γιατί θεωρούμε ότι η παραμονή της κυβέρνησης δεν ωφελεί τη χώρα» τόνισε ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

«Θέλουμε λοιπόν εκλογές για να ενισχυθούμε και για επιβάλλουμε την επόμενη μέρα σοσιαλδημοκρατικές πολιτικές» σημείωσε η Νάντια Γιαννακοπούλου.

«Το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι το λαό στο περιθώριο, να επιλέγει κάθε φορά τον «διαχειριστή» του σημερινού αδιέξοδου δρόμου, που διαιωνίζει την ανασφάλεια των πολλών χάριν της σταθερότητας των λίγων» πρόσθεσε το ΚΚΕ.

«Μία κυβέρνηση η οποία εργαλειοποιεί ακόμα και τους κορυφαίους θεσμούς για να εξυπηρετήσει το κομματικό συμφέρον, είναι επικίνδυνη για το εθνικό συμφέρον» ανέφερε η Ελληνική Λύση.

«Μέσα σε απελπιστικές συνθήκες για την κοινωνία, η Μητσοτάκης ΑΕ επιτείνει την επίθεση της με πλειστηριασμούς, επιστροφή των επιστρεπτέων και ξήλωμα της δημόσιας παιδείας» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης.

Τετάρτη και Πέμπτη η σύγκρουση κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ μεταφέρεται στη Βουλή και στη συζήτηση επί του νομοσχεδίου για τη λειτουργία των ΑΕΙ.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top