ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέος διοικητής του Νοσοκομείου Ρίου ο Δημήτρης Μπάκος

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΙΟ
Και επίσημα Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πάτρας (στο Ρίο) είναι από σήμερα ο μέχρι πρότινος Αναπληρωτής Δημήτρης Μπάκος.

Σήμερα δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ με το οποίο πλέον ο κ. Μπάκος αναλαμβάνει χρέη Διοικητή παρότι εδώ και χρόνια τα ασκούσε από την θέση όμως του Αναπληρωτή.

Να θυμίσουμε πως από τις 30 Σεπτεμβρίου και ενώ η πανδημία βρισκόταν στο απόγειο της ο κ. Μπάκος ορίστηκε Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Ρίου.

dimitris bakos

Από τότε ο κ. Μπάκος διαχειρίστηκε με επιτυχία όλα τα κύματα της πανδημίας που «σφυροκοπούσαν» το ένα μετά το άλλο το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο που ήταν και Νοσηλευτήριο Αναφοράς για τον κορωνοϊό όχι μόνο για την Δυτική Ελλάδα αλλά γενικότερα για την Δυτικη- Νοτιοδυτική πλευρά της χώρας.

Πέρα από την πανδημία αυτά τα δύο σχεδόν χρόνια στη θητεία του κ. Μπάκου έπεσε η διαχείριση και των μη covid περιστατικών, των χειρουργείων και τώρα των long covid περιστατικών.

You may also like

Comments are closed.

eforia dilwseis art ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εφορία – Συμψηφισμός: Παγίδες ακόμη και για όσους δεν έχουν ληξιπρόθεσμες, αλλά ενήμερες οφειλές

Οι συμψηφισμοί φορολογικών οφειλών και φορολογικών απαιτήσεων των φορολογουμένων είναι ιδιαίτερα σημαντικοί και στις περισσότερες περιπτώσεις ουσιώδεις, καθώς διευκολύνουν ...