ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέος ξυλοδαρμός σε γνωστό κλαμπ της Πάτρας

Άτομα που εργάζονται στην «πόρτα» του καταστήματος χτύπησαν πελάτες οι οποίοι μάλιστα ήσαν στρατιωτικοί.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 850x560 1

Σοβαρό επεισόδιο με ξυλοδαρμό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής σε γνωστό κλαμπ στο κέντρο της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες περίπου στις 6.30 το πρωί ειδοποιήθηκε η Αστυνομία γιατί άτομα που εργάζονται στην «πόρτα» του καταστήματος χτύπησαν πελάτες οι οποίοι μάλιστα ήσαν στρατιωτικοί.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως προκλήθηκε επεισόδιο μεταξύ τους και οι «πορτιέρηδες» τους επιτέθηκαν με αποτέλεσμα οι στρατιωτικοί να καταγγείλουν στην Αστυνομία ξυλοδαρμό.

Δύο περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και όχημα της Ασφάλειας βρέθηκαν στο σημείο, ωστόσο, οι στρατιωτικοί δεν θέλησαν να υποβάλλουν μήνυση και έτσι δεν υπήρξαν συλλήψεις.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες της «Πολιτείας» πρόκειται για το ίδιο κατάστημα διασκέδασης του κέντρου της Πάτρας όπου επίσης πριν από μερικές εβδομάδες είχε σημειωθεί ξυλοδαρμός σε βάρος φοιτητών οι οποίοι μάλιστα για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο. Η Αστυνομία γνωρίζει τα στοιχεία του δράστη, αλλά δεν προχώρησε σε ενέργειες διότι και σε αυτή την περίπτωση δεν υποβλήθηκαν μηνύσεις.

You may also like

dytiki ellada giatros syllipsi 1024x720.jpg ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΣΤΗΝ ΒΑΡΔΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ: Οι «Αδιάφθοροι» ξεσκέπασαν κύκλωμα ψευδών ιατρικών βεβαιώσεων και παράνομων συνταγογραφήσεων

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθησαν απογευματινές- βραδινές ώρες της Πέμπτης, 29 Φεβρουαρίου ...

Comments are closed.