ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νικολόπουλος: Λεφτά υπάρχουν στον Δήμο Πάτρας, αλλά για ποιους;

079a8eba54b438b813e73dacac28d645afe7d224

 

Ο Δήμαρχος «Αναθέτιδης» συνελήφθη και ψευδόμενος… στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας την Τετάρτη 2/3/2022, όπου είπε τα εξής:

«Η Κυβέρνηση δεν μας δίνει λεφτά… αλλά θα υλοποιήσουμε ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 100 εκ. € μεγαλύτερο και από του Δήμου Αθηναίων που είναι 65 εκ €».

Εάν δεν λέει ψέματα τότε πρέπει να κάνει άγαλμα στην Κυβέρνηση του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ… Και προσοχή, μη το μάθει ο Ανιψιός του Δήμαρχος Αθήνας.

Ο «Αναθετίδης ή και ΨΕΥΤΙΔΗΣ», είπε ότι «ΦΤΩΧΕΙΑ… άδειασαν τα ταμεία από τις κρατικές περικοπές…» αλλά ψήφισε ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 282 εκ €!

Ποια επιχείρηση σήμερα στη Πάτρα, δημόσια ή ιδιωτική, έχει τόσα πολλά εκατομμύρια στον ετήσιο προϋπολογισμό της και διαχειρίζεται;

Γιατί δεν πιάνουν τόπο τα 282 εκ €  κύριε «ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ»;

Δεν φταίνε μόνο τα 5 εκ € υπερωρίες … ούτε μόνον οι αναθέσεις στους εργολάβους, φταίει ότι δεν έχουν αναπτυξιακό χαρακτήρα οι δαπάνες σας.

Ρώτησε ο παλιομοδίτης ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ δήμαρχος, από που θα πάρει ρεύμα τώρα που πήγε στα ύψη.

Όταν η Πάτρα είχε ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ που έβλεπε 100 χρόνια μπροστά δεν ρώταγε, αλλά κατασκεύασε το ΠΡΩΤΟ ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, και με το δικό της ρεύμα, ΦΩΤΙΖΕ τη ΠΟΛΗ όταν ακόμα η Αθήνα και το ΠΑΛΑΤΙ είχαν φωταέριο.

Τώρα που έχει Δήμαρχο που κοιτάει 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ, δεν φτιάχνει ούτε ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ για ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ στους ΦΤΩΧΟΥΣ, ούτε φωτοβολταϊκά στις στέγες των δημοτικών ακινήτων και όλων των σχολικών μονάδων.

Δηλαδή αυτό που πράττουν πολλοί δήμαρχοι στην Ελλάδα και  λειτουργούν, προς όφελος των δημοτικών ταμείων με ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ…

 

Εάν τα μεγάλα κόμματα εξουσίας δεν είχαν ξεπουλήσει το 2019, το Δήμο Πατρέων στο Κ.Κ.Ε., σήμερα το ΦΡΑΓΜΑ ΠΕΙΡΟΥ ΠΑΡΑΠΕΙΡΟΥ θα ήταν στα χέρια ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗΣ επιχείρησης και όχι μεγάλης ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ εταιρείας.

Επίσης, θα είχε πάει στον Εισαγγελέα τις ιδιωτικές εταιρείες ενέργειας που παρακρατούν, τα Ανταποδοτικά τέλη που έχουν πληρώσει οι συνδημότες μας, όπως τον παροτρύνουμε καιρό τώρα.

Εάν δεν ήταν ο δήμαρχος της Πάτρας φαντάρος του ΚΚΕ, θα εισέπραττε μόνος τα δημοτικά τέλη και δεν θα τα χάριζε κάθε έτος στις Ιδιωτικές Εταιρείες Ενέργειας, εισπρακτικά περίπου 650.000€, όπως του υποδείξαμε με βάση το Ν.429/1976 άρθρο 3, ο οποίος λέει: «Οι έχοντες δική τους ταμειακή υπηρεσία και υπηρεσία ύδρευσης η δημοτική επιχείρηση ύδρευσης δύνανται να εξαιρεθούν της υποχρεωτικής συνείσπραξης των τελών καθαριότητας και φωτισμού από τη Δ.Ε.Η., με αιτιολογημένη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου».

Αλλά επιμένει να πηγαίνει κάθε τρεις και λίγο να διαμαρτύρεται, ΜΟΝΟΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ – η οποία και καταβάλει τα Ανταποδοτικά Τέλη – και όχι στα γραφεία των ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ στην Πάτρα.

Γιατί κάνει πλάτες στους γνωστούς ΝΤΑΒΑΝΤΖΙΔΕΣ της Ενέργειας;

Υπάρχουν κόκκινα πολιτικά γραμμάτια;;;

Τέλος ο κύριος «ΨΕΥΤΙΔΗΣ», έβαλε τα εξαπτέρυγα του στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου να μας πουν αυτολεξεί, «Από όλες τις προηγούμενες χρυσές εποχές τώρα ζούμε την καλύτερη…».

Τελικά λεφτά υπάρχουν ή όχι;

Εάν ναι, ποιος δίνει αυτά τα λεφτά για να ζούμε στην χρυσή εποχή του «ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ» και γιατί η Λαϊκή Οικογένεια στο Δήμο Πατρέων ζει στη Φτώχεια;

 

You may also like

Comments are closed.