ΑΠΟΨΕΙΣ

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ:Ο Πελετιδης ΑΝΑΘΕΤΙΔΗΣ στερεί το ψωμί εργαζομένων στην ΔΕΥΑΠ, που δικαιώθηκαν στα Δικαστήρια

unnamed

 Η Δημοτική Παράταξη της ΛΑΪΚΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ απεναντι στους εργαζομενους.

Με εκδικητική συμπεριφορά προς εργαζόμενους στις 9/3/2023, η πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΠ και οι εκπρόσωποι της κοκκινης ΛΑΪΚΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΊΑΣ αποφάσισαν, να προσφύγουν στον Άρειο Πάγο για αναίρεση της υπ’ αριθ. 10/2023 απόφαση του Εφετείου Πατρών που τους δικαίωσε για άλλη μία φορά.

Η επιμονή της διοίκησης της ΔΕΥΑΠ στα ένδικα μέσα, ενώ υπάρχουν ήδη αποφάσεις που δικαιώνουν τους εργαζόμενους, αποτελεί μια τεχνητή καθυστέρηση στην αποπληρωμή των οφειλών της ΔΕΥΑΠ προς τους εργαζόμενους.

Με την στάση της αυτή η ΛΑΪΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ του ΚΚΕ στο Δήμο Πατρέων, αποδεικνύει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ποιους εξυπηρετεί.

 Ταλαιπωρεί τους εργαζόμενος και στερεί το καθημερινό ψωμί της κάθε οικογένειας, ενω παράλληλα είναι λίαν πιθανον στο μέλλον, να καταβάλλει πολλαπλάσια από τα ταμεία της ΔΕΥΑΠ για τα αναλογούντα ποσά.

Ένα υπηρεσιακό λάθος κατά τον υπολογισμό της προϋπηρεσίας του κάθε εργαζόμενου, αντί να έχει ήδη επιλυθεί άμεσα μετά την δικαίωσή τους στα Δικαστήρια, η πλειοψηφία των συντρόφων της ΛΑΪΚΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ στην ΔΕΥΑΠ, πετάει τη μάσκα του «Φιλεργατικού» και αποδεικνύει το πραγματικό της πρόσωπο.

Το πρόσωπο της ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ.

Ξεχνώντας τις δηλώσεις που έχει κάνει στο παρελθόν, αλλά και την στάση της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ σε άλλους Δήμους, όπως π.χ. στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ που ξεκάθαρα λέει τα εξής: «Καλούμε τη διοίκηση της ΔΕΥΑΚ να παραιτηθεί άμεσα από τα ένδικα μέσα και να συζητήσει με τους εργαζόμενους τον τρόπο αποπληρωμής των οφειλομένων σε 55 εργαζόμενούς της που προσέφυγαν στη δικαιοσύνη……..». (Νίκος Φακιρίδης ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ).

Δυστυχώς οι εργαζόμενοι στην ΔΕΥΑΠ δεν έχουν την ίδια αντιμετώπιση μετά από την δικαίωσή τους στα Δικαστήρια, όπως π.χ. με την Pansion ΝΙΚΟΣ ή την Κτηνίατρο ή τον ιδιοκτήτη του Καταφυγίου για τα αδέσποτα, όπου αντίστοιχα με Πρωτόδικη Απόφαση δικαίωσης, αμέσως  την εφάρμοσαν και τους ικανοποίησαν καταβάλλοντας τα χρηματα .

Ταυτόχρονα όμως ως Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» μας κάνει εντύπωση, τόσο η ΑΦΩΝΙΑ του σωματείου στην ΔΕΥΑΠ, όσο και του Εργατικού Κέντρου Πάτρας.

Εξυπηρετούν τα συμφέροντα των εργαζομένων που δικαιώνονται στα Ελληνικά Δικαστήρια ή άλλους μικροκομματικούς σκοπούς;

Ως «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» καλούμε όπως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΠ, να αναιρέσει την υπ’ αριθ. 85/9.3.2023 απόφασή της και να ικανοποιήσει, τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων που δικαιώθηκαν με την υπ’ αριθ. 227/2021 του Μονομελές Πρωτοδικείου Πατρών και την 10/2023 του Μονομελές Εφετείου Πατρών.

           Τέλος οφείλουν οι κομμουνιστεσ δημοτικοί σύμβουλοι της Πατρας να μας πουν οι σύντροφοι τους της Κομοτηνής πιστεύουν σε ΑΛΛΟ ΣΤΑΛΙΝ ( θεό ) ;

You may also like

Comments are closed.