Νίκος Μπογονικολός: Με γνώμη και για τα δημοτικά…

Facebook
Twitter

Μπορεί ν’ «απεσύρθη» απ’ τις πρώτες γραμμές της επικαιρότητας η υπόθεση του πατρινού επιχειρηματία και πρώην προέδρου της ομάδας μπάσκετ της Ολυμπιάδας Νίκου Μπογονικολού, ωστόσο τις επόμενες μέρες θα στραφεί εκ νέου προς τα εκεί το ενδιαφέρον.

Και αυτό γιατί σύντομα θα ξέρουμε αν η Γαλλία θα τον εκδώσει ή όχι στις ΗΠΑ. Ως γνωστόν ο Μπογονικολός κατηγορείται απ’ το FBI και απ’ την Εισαγγελία της Νέας Υόρκης πως, ενώ φαινομενικά λειτουργούσε ως υπεργολάβος στον τομέα της Άμυνας για το ΝΑΤΟ, στην πραγματικότητα έπαιζε διπλό παιχνίδι, βοηθώντας την πολεμική προσπάθεια της Ρωσίας για την ανάπτυξη της επόμενης γενιάς εξοπλισμών.

Ο Μπογονικολός που συνελήφθη στο Παρίσι στις 9 Μαΐου -και εξακολουθεί να κρατείται εκεί- αρνείται τις σε βάρος του κατηγορίες. Στις 9 Ιουλίου, λοιπόν, όπως λένε οι πληροφορίες θα εξεταστεί εκ νέου το αίτημα που έχει υποβάλει ο 59χρονος Νίκος Μπογονικολός. Αιτείται την αποφυλάκιση του, έστω υπό περιορισμό. Ο Μπογονικολός, για όσους δεν το γνωρίζουν, υπήρξε σημαίνων στέλεχος της επιχειρηματικής κοινότητας της Πάτρας αλλά και του αθλητισμού και μάλιστα στις παραμονές των δημοτικών εκλογών του 2019 στην Πάτρα, είχε δημοσίως αρθρογραφήσει για «την τιμωρία της αλαζονείας και την επιβράβευση των απλών δράσεων»…

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top