ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Νικολόπουλος: «Σε ερωτική φωλιά το γραφείο Αντιδημάρχου στο Δήμο Πατρέων»

pybmgwmeep619e1b77f068a
Ανακοίνωση για το καταγγελόμενο περιστατικό βιαιοπραγίας αντιδημάρχου σε βάρος γυναίκας, εξέδωσε και ο Νίκος Νικολόπουλος. Σε αυτή αναφέρει: Το «the Bachelor» στο Δήμο Πατρέων συνεχίζεται, με τον εξαφανισμένο Δήμαρχο κ. Πελετίδη να επιλέγει για άλλη μια φορά στα δύσκολα τη σιωπή.

Όπως και στα «Ανακτορικά Ανάκτορα» με τη Βίλα στα Αραχωβίτικα, έτσι και σήμερα με τις αποκαλύψεις για μετατροπή των γραφείων του Δήμου, σε ερωτική φωλιά του Νταή Αντιδημάρχου.

Μέχρι πότε ο κ. Πελετίδης θα κρύβεται αφήνοντας να αιωρείται η υποψία, για όλους τους συνεργάτες του;

Μέχρι πότε θα δίνει ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, στον Νταή Αντιδήμαρχο;

Αντί να δώσει άμεσα το ΠΡΆΣΙΝΟ φώς για την αποπομπή του «ατακτούλη» συνεργάτη του, επέλεξε να προσπαθήσει να θάψει το γεγονός με κάθε μέσω, στο ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ του χρόνου.

Εάν είχε ο κ. ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ έστω και ένα Γραμμάριο ευαισθησίας, θα είχε στείλει ακόμη και για διαγραφή από τα Κομματικά Όργανα τον συγκεκριμένο συνεργάτη του, όπως άλλωστε βίωσαν κατά το παρελθόν, για αντίστοιχες πράξεις και σύντροφοί του.

Εκτός και σήμερα με την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ κ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ στο Δημαρχείο, επιλεγεί ο δρόμος που έπραττε ο αείμνηστος Γρηγόρης Φαράκος”.

You may also like

Comments are closed.