ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Νίκος Οικονομόπουλος: Το ραντεβού μετά το Πάσχα στις πίστες

Facebook
Twitter

Ύστερα από έξι μήνες συνεχόμενων sold out εμφανίσεων, ο Νίκος Οικονομόπουλος συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο FANTASIA μετά το Πάσχα.

Η απόλυτη φωνή με τις σαρωτικές επιτυχίες, από τις 6 Μαΐου και για όλο το καλοκαίρι θα συνεχίσει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στον πιο hot προορισμό διασκέδασης! Με τη νέα τεράστια επιτυχία του, “Πάλι Γύρισα”, να έχει κατακτήσει τα ραδιοφωνικά και ψηφιακά charts μέσα σε χρόνο ρεκόρ, ο Νίκος Οικονομόπουλος θα μας κρατάει συντροφιά με τις μοναδικές του ερμηνείες κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Nikos Oikonomopoulos FANTASIA 4

Δίπλα του ο ταλαντούχος Πέτρος Ιακωβίδης ένας απ’ τους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες και τραγουδοποιούς της νέας γενιάς καθώς και η Ήβη Αδάμου, ένα απ’ τα πιο λαμπερά πρόσωπα στην γυναικεία ποπ σκηνή.

Οικονομόπουλος: Το τραγούδι που δεν περίμενε να γίνει επιτυχία

Ο Νίκος Οικονομόπουλος στη συνέντευξη που είχε δώσει στο “Ενώπιος Ενωπίω” είχε αναφερθεί στα τραγούδια που επιλέγει και ποιος είναι ο παράγοντας που παίζει ρόλο στο να γίνουν επιτυχίες.

Μιλώντας για το πώς επιλέγει ένα τραγούδι, ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε: «Ενστικτωδώς. Έχω το ταλέντο, ας πούμε, να επιλέγω τα τραγούδια. Είμαι κατά πολύ μεγάλο βαθμό σίγουρος ότι θα κάνουν επιτυχία. Το πρώτο πράγμα που κοιτάω είναι ο στίχος».

«Υπάρχει ένα τραγούδι. Κάποτε είχα ετοιμάσει έναν δίσκο, ολοκλήρωσα τη δουλειά, έβαλα τα τραγούδια στο CD που θα κυκλοφορήσει και ήμουν σχεδόν βέβαιος πως το “Εξαιτίας Σου” δεν θα έκανε την επιτυχία που έκανε. Και είναι ένα τραγούδι που δεν το έβγαλα ποτέ στα ραδιόφωνα να το προωθήσω. Έγινε από μόνο του. Έχω πέσει έξω σε αυτό το τραγούδι» αποκάλυψε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top