Νορβηγός κέρδισε το ποδηλατικό «Γκραν Πρι» της Ρόδου

Facebook
Twitter
O Νορβηγός Αντρέ Ντρέγκε της ομάδας Team Coop κέρδισε το σημερινό (Κυριακή) ποδηλατικό «Γκραν Πρι Ρόδου», που ήταν συνολικής απόστασης 186χλμ..

Ο Ντρέγκε κάλυψε την απόσταση σε χρόνο 4 ώρες, 14 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα. Δεύτερος, τερμάτισε ο Δανός Αντρέας Στόκμπρο επίσης της Team Coop, ενώ τρίτος ήρθε ο Γερμανός Κρίστιαν Κοχ της Γερμανικής ομάδας Team Lotto – Kern Haus.

Ο χρόνος του δεύτερου και τρίτου ποδηλάτη ήταν ο ίδιος με του νικητή.

Από ελληνικής πλευράς, την καλύτερη θέση στην γενική κατάταξη (45ος) πήρε ο Ροδίτης αθλητής Νίκος Δράκος, που έτρεξε με την Εθνική Ελλάδας. Δεύτερος καλύτερος Έλληνας, ήταν ο Παναγιώτης Χριστόπουλος (53ος) και τρίτος, ο Διονύσης Δούζας (57ος), που επίσης συμμετείχαν με το εθνικό μας συγκρότημα.

Το «Γκραν Πρι Ρόδου» ήταν ο δεύτερος αγώνας της σειράς των Διεθνών Αγώνων του νησιού και πήραν μέρος 150 ποδηλάτες από 26 χώρες του κόσμου, με 25 ομάδες.

Tην κορδέλα της εκκίνησης έκοψε ο πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Δήμου Ρόδου κ. Αλέξανδρος Κολιάδης. Μαζί του ήταν, ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Νίκος Νικολής και ο πρόεδρος του διοργανωτή Ποδηλατικού Ομίλου Ρόδου «Ροδήλιος» κ. Γιάννης Παπασταματάκης.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Μετά το διεθνή «Γύρο Νοτίου Αιγαίου» και το «Γκραν Πρι Ρόδου», ακολουθεί ο τρίτος και τελευταίος αγώνας των Διεθνών ποδηλατικών εκδηλώσεων του νησιού για το 2022, που είναι ο Διεθνής ποδηλατικός «Γύρος Ρόδου». Είναι τετραήμερος, συνολικής απόστασης 446 χιλιομέτρων και θα πραγματοποιηθεί από 24 έως 27 Μαρτίου 2022.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top