ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Noσοκομείο Παπαγεωργίου: Υγειονομικοί σε αναστολή κατά της Υφυπουργού – Βίντεο

Facebook
Twitter
Με αποδοκιμασίες και συνθήματα υποδέχτηκαν την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, Μίνα Γκάγκα υγειονομικοί που έχουν τεθεί σε αναστολή αλλά και πολίτες στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη.

Μέλη της Πανελλήνιας Ομάδας Επαγγελματιών Υγείας βρίσκονται από το πρωί στην είσοδο του νοσοκομείου και φωνάζουν συνεχώς συνθήματα όπου μεταξύ άλλων αναφέρουν «Γκάγκα ντροπή σου πεινάνε συνάδελφοί σου!» και «πάρτε πίσω τις αναστολές» ενώ κάποιοι από αυτούς χτυπούσαν τα τζάμια του νοσοκομείου όσο η κα Γκάγκα βρισκόταν μέσα.

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα βρίσκεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου ενόψει της διεξαγωγής άσκησης ετοιμότητας που αναμένεται να πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, thesstoday.gr.

Σημειώνεται πως το ΔΣ της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης (ΕΝΙΘ), προχωρά σήμερα σε τρίωρη στάση εργασίας (12:00-15:00), αλλά και σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12:30.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΝΙΘ αναφέρει πως υπάρχει υποστελέχωση και υποχρηματοδότση στα νοσοκομεία, «με τελευταίο και τραγικότερο, την ακύρωση μεταμόσχευσης σε ασθενή λόγω της έλλειψης αναισθησιολόγου».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top