Νοσοκομείο Ρίου: Αν είσαι τυχερός, ίσως να γλιτώσεις τη διάρρηξη…

Facebook
Twitter
Ο πονοκέφαλος κάθε οδηγού που θα βρεθεί στο νοσοκομείο Ρίου και πρέπει να αφήσει το αυτοκίνητό του στους εξωτερικούς χώρους στάθμευσης, είναι αν μόλις επιστρέψει θα βρει άθιχτο το όχημά του.

Διότι τα κρούσματα διαρρήξεων δεν είναι ζήτημα που αφορά μόνο το παρελθόν κατά το οποίο ουκ ολίγα περί αυτού δημοσιεύματα είχαν δει το φως της δημοσιότητας. Δυστυχώς, αφορά και το παρόν, παρά τις διαχρονικές δεσμεύσεις των διοικήσεων (πρώην και νυν) ότι θα δινόταν λύση και θα αυξανόταν ο έλεγχος στους χώρους πάρκινγκ και εκτός αυτών σε κοντινές αποστάσεις.

Προ ημερών, συνοδός ασθενούς βρήκε διαρρηγμένο το αυτοκίνητό του και το ραδιόφωνο από το εσωτερικό είχε κάνει «φτερά». Όσο για το σημείο που συνέβη η διάρρηξη; Δεν απείχε πολύ από το νοσηλευτικό ίδρυμα. Μόλις στην λεωφόρο Ιπποκράτους, την διπλής κατεύθυνσης οδό ακριβώς μπροστά από την κεντρική πύλη του νοσοκομείου. Όμως το πρόβλημα δεν αφορά μόνον το εν λόγω σημείο, αλλά και άλλα δύο τουλάχιστον που στη φωτογραφία από το googlemap έχουμε χρωματίσει με κίτρινο χρώμα.

Οι διαρρήξεις ή οι απόπειρες διάρρηξης σταθμευμένων οχημάτων αποτελούν ένα καθημερινό φαινόμενο, καθώς αποδεικνύεται πρακτικά αδύνατο να αποθαρρυνθούν επίδοξοι δράστες. Το πρόβλημα, ωστόσο, καθιστά τη διοίκηση του ΠΓΝΠ ως υπεύθυνη εξεύρεσης ριζικής λύσης, μέσω της αύξησης του ελέγχου στις γύρω από το νοσοκομείο περιοχές.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top