ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ντούα Λίπα: Χτίζει έπαυλη αξίας εκατομμυρίων δολαρίων στην Αλβανία

Facebook
Twitter

Η Ντούα Λίπα αποφάσισε να αποκτήσει μια πολυτελή κατοικία, στην πατρίδα της, την Αλβανία.

Η διάδημη τραγουδίστρια με ρίζες από τη Βρετανία και την Αλβανία έχει βρει ήδη το σημείο που θα φιλοξενήσει το νέο της σπίτι και δεν είναι άλλο από τους Αγίους Σαράντα της Αλβανίας.

 

Πηγή από το περιβάλλον της μίλησε αποκλειστικά στην Page Six και αποκάλυψε πως η έπαυλή της έχει θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την Κέρκυρα.

Μάλιστα, ανέφερε πως το κόστος της κατασκευής ανέρχεται σε πολλά εκατομμύρια δολάρια, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Η Ντούα Λίπα είναι γεννημένη στη Βρετανία από Αλβανούς γονείς που έφυγαν ως μετανάστες, αναζητώντας μια καλύτερη τύχη. Πρόσφατα μάλιστα, η σταρ έλαβε την αλβανική της υπηκοότητα.

Στο παρελθόν, είχε ζήσει στο Κοσσυφοπέδιο με την οικογένειά της, μέχρι και τα 15 της χρόνια. Σε δήλωση που είχε κάνει στο NPR, ανέφερε για την πατρίδα της και τα χρόνια που πέρασε εκεί: «Δεν θα τα άλλαζα για τίποτα στον κόσμο. Πραγματικά, με βοήθησε να γίνω αυτό που είμαι σήμερα».

Το 2016, η τραγουδίστρια και ο πατέρας της ίδρυσαν το ίδρυμα «Sunny Hill Foundation», προκειμένουνα συγκεντρώσουν κεφάλαια και να χρηματοδοτήσουν συναυλίες στην Αλβανία, αλλά και να βοηθήσουν άτομα που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top