ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ο Αχιλλέας Μπέος κατηγορεί οπαδούς του Άρη για χυδαία επίθεση στον γιο του

Facebook
Twitter
Ο δήμαρχος Βόλου και “ισχυρός άνδρας” του ΝΠΣ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος, κατηγορεί οπαδούς του Άρη για “χυδαία και αήθη επίθεση” στον γιο του Νίκο.

Πιο συγκεκριμένα, με σχετική ανάρτηση στα social media, έκανε γνωστό ότι ο Νίκος Μπέος δέχθηκε προσωπική και επιχειρηματική επίθεση στη Σκιάθο και “απάντησε” στις “απειλές” που φέρεται να δέχθηκε ο γιος του.

Η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου

Στόχος χυδαίας και αήθους επίθεσης, τόσο προσωπικής, όσο και επιχειρηματικής, έχει καταστεί το τελευταίο 48ωρο ο γιος μου, Νίκος Μπέος και η επιχείρηση – beach bar La Isla, που λειτουργεί στον Τσουγκριά της Σκιάθου, από κάποια περιθωριακά και κακοποιά στοιχεία που εμφανίζονται σαν φίλαθλοι του ΑΡΗ.

Η οικογένεια Μπέου δεν απειλεί, και κυρίως δεν δέχεται απειλές από κανένα. Γι αυτό και τα αποβράσματα αυτά (δεν είναι τυχαίο που τους απασχολούν σκουλήκια), γνωστοί “βρομιάρηδες” κάθε είδους, ας σκεφτούν πριν επισκεφτούν, όπως απειλητικά αναφέρουν, τον πανέμορφο Τσουγκριά με τα υπέροχα πεντακάθαρα νερά, και να κάνουν πρώτα ένα μπάνιο να ξεβρομίσουν για να μην βρομίσουν και τη θάλασσα

Καλό είναι να πάρουν μπρατσάκια γιατί αν θελήσουν να υλοποιήσουν τις εκβιαστικές απειλές τους θα κάνουν μπάνιο και τα νερά είναι βαθιά.

Πάντως συνιστά απόλυτη απογοήτευση άνθρωποι που υποτίθεται πως θρηνούσαν για τον χαμό ενός νέου παιδιού από οπαδική βία, και μαζί τους θρηνεί ειλικρινά όλη η υγιώς σκεπτόμενη Ελλάδα, να επιδίδονται σε απειλές και εκβιασμούς για άσκηση βίας προς όσους δεν συμφωνούν με όσα θέλουν να επιβάλλουν.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top