ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ο Ανδρέας Κατσανιώτης σε Πάτρα και Αίγιο με αφορμή την ονομαστική του εορτή

Facebook
Twitter
Στην Αχαΐα βρέθηκε το τελευταίο 4ήμερο ο Υφυπουργός Εξωτερικών και Βουλευτής Αχαΐας, Ανδρέας Κατσανιώτης, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση στις θρησκευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην αχαϊκή πρωτεύουσα, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, προς τιμήν του Πολιούχου της Πάτρας, Απόστολου Ανδρέα.

Σε δηλώσεις του, ο Υφυπουργός εξέφρασε τις ευχές του προς τις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες, αλλά και προς το σύνολο των πολιτών της Πάτρας. «Σήμερα είναι μια σπουδαία μέρα που θα τη γιορτάσουμε εν πολλοίς απαλλαγμένοι από τον Covid, και άρα οι εκδηλώσεις θα έχουν την λαμπρότητα που πρέπει. Και για μένα είναι ιδιαίτερη συγκίνηση που εκπροσωπώ την κυβέρνηση στη γενέτειρά μου, την Πάτρα» ανέφερε ο κ. Κατσανιώτης.

ywdynnkpae63877d4712185

20221129 214726

Εξάλλου, μία μέρα νωρίτερα, το απόγευμα της Τρίτης 29 Νοεμβρίου, ο Υφυπουργός Εξωτερικών δέχτηκε εκατοντάδες φίλες και φίλους που έσπευσαν να του ευχηθούν για την ονομαστική του γιορτή, στον χώρο του ξενοδοχείου «Βυζαντινό».

«Κάθε φορά μου θυμίζετε πόσο μεγάλη τιμή είναι να εκπροσωπείς την Αχαΐα, αλλά και πόσο μεγάλο είναι το χρέος να σε εμπιστεύονται τόσοι άνθρωποι ώστε να αγωνίζεσαι για τον τόπο σου.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top