ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ο Ανδρέας Νικολόπουλος με τον Κώστα Καραμανλή

Facebook
Twitter

του Αχιλλέα Ροδίτη

Στα χνάρια του πατέρα του ο Ανδρέας Νικολόπουλος; Ο γιος του π. βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, αλλά και εγγονός του Ανδρέα Μανωλόπουλου, (Προέδρου του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας), είχε συνάντηση με τον Κώστα Καραμανλή κι ανάρτησε φωτογραφία τους στο φέισμπουκ, γράφοντας:

«Στους πιο δύσκολους και σκοτεινούς καιρούς. Ανεπανάληπτος! Εθνικό κεφάλαιο. Είχα την μεγάλη χαρά και τιμή να συναντηθώ με τον πρώην Πρωθυπουργό και αρχηγό της παράταξης κ. Κώστα Καραμανλή. Από τη συνάντηση κρατώ πολλά απ’ όσα μου είπε μα κυρίως το ήθος του μεγάλου ανδρός και το πόσο ανθρώπινος είναι μιλώντας θα έλεγα ‘πατρικά’ τόσο για πολιτικά όσο και για προσωπικά θέματα».

Βέβαια, δεν κρατήθηκε να μην σχολιάσει ο πατέρας εκδηλώνοντας συγκινητικά την υπερηφάνεια του. «Είμαι πολύ χαρούμενος», έγραψε. Και πρόσθεσε τη συμβουλή στο γιο του: «Ό,τι σου ‘πε, κράτησέ το σαν φυλαχτό…».

Για την ιστορία, ο Ανδρέας Νικολόπουλος είναι απόφοιτος Παντείου στη Δημόσια Διοίκηση και ήδη κάνει το Μεταπτυχιακό του ενώ απασχολείται σε μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία. Δεν δείχνει κι ιδιαίτερη «συμπάθεια» στην πολιτική, αν και θα μπορούσε…

ανδρεασ νικολοπουλοσ 1

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top