ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τάκης Παπαδόπουλος στον 11ο Ημιμαραθώνιο Αιγιάλειας (φωτο)

papadopoulos3 e1675599837678
Στον 11ο Ημιμαραθώνιο Αιγιαλείας παρέστη ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Τάκης Παπαδόπουλος. 
Σε ανάρτησή του δήλωσε:
«11ος «Ημιμαραθώνιος Αιγιαλείας». O αγώνας των μεγάλων επιδόσεων. Η γιορτή του αθλητισμού που πρόσφερε τη χαρά και την ικανοποίηση σε όσους συμμετείχαν και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους.
Ο Ημιμαραθώνιος Αιγιαλείας συνδιοργανώθηκε από τον σύλλογο Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς και το Ν.Π.Δ.Δ του Δήμου Αιγιαλείας στο πλαίσιο του εορτασμού της Μυστικής Συνέλευσης της Βοστίτσας. Συμβολίζει δε τη διαδρομή του Ανδρέα Λόντου και των πολεμιστών του από το Διακοπτό στο Αίγιο, κρατώντας ψηλά τη σημαία της Επανάστασης.
 Επιπλέον είχε χαρακτήρα κοινωνικής προσφοράς αφού οι συμμετέχοντες έτρεχαν για το χαμόγελο του κάθε παιδιού, προσφέροντας συμβολικό αντίτιμο συμμετοχής απευθείας στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που παράγει έργο τεράστιας σημασίας για την κοινωνία μας.
 Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, τους αθλητές και τους νικητές του Ημιμαραθωνίου».
papadopoulos2
papadopoulos1

You may also like

Χωρίς τίτλο 1 ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Δεκτό έγινε το αίτημα της υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου για κατάθεση της γιατρού της Τζωρτζίνας! Ακούστε όμως τι έλεγε η παιδοκαρδιολόγος

Ομόφωνα αποδέχθηκε το ΜΟΔ το αίτημα της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου για κλήτευση της παιδοκαρδιολόγου Αγγελικής ...

Comments are closed.