«Ο Αντώνης είναι ένας από εμάς»: Οργισμένο πλήθος στο λιμάνι του Ηρακλείου για τη δολοφονία του 36χρονου

Facebook
Twitter

«Ο Αντώνης είναι ένας από εμάς» φώναζαν οι διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν το απόγευμα στο λιμάνι του Ηρακλείου, για να διαμαρτυρηθούν για το θάνατο του 36χρονου που προσπάθησε να προλάβει το πλοίο και το πλήρωσε με τη ζωή του.

Όπως βλέπετε στα βίντεο του creta24 οι συγκεντρωμένοι φώναζα συνθήματα έξω από το «Blue Horizon» το πλοίο στο οποίο δεν κατάφερε να επιβιβαστεί ο άτυχος άνδρας.

Κατά τη διαμαρτυρία, οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα, καθώς ο κόσμος επιβιβαζόταν στο Blue Horizon. Μάλιστα, μετά από λίγο, σηκώθηκε ο καταπέλτης του πλοίου καθώς εκφράστηκαν φόβοι ότι η διαμαρτυρία θα μπορούσε να μεταφερθεί και μέσα στο πλοίο.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Κύλιση στην κορυφή