ΠΟΛΙΤΙΚΗ

O Aρχηγός ΓΕΕΘΑ στο Τέξας επιθεωρεί στην κατασκευή των F-35

floros
Το Ντάλας της πολιτείας του Τέξας, συγκεκριμένα το Fort Worth, επισκέφθηκε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ αναφέρει ότι στο Fort Worth “η Lockheed Martin παράγει το μαχητικό αεροσκάφος 5ης γενιάς F-35” και προσθέτει: “Ενημερώθηκα για τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν τις γραμμές συναρμολόγησης, βαφής, αρχικών, τελικών ελέγχων και πτητικών δοκιμών και για τους 3 τύπους του F-35 (A, B και C), όπου και ξεναγήθηκα από το προσωπικό της εταιρείας”.

Ο κ. Φλώρος επισκέφθηκε και τη γραμμή πτητικών δοκιμών του εργοστασίου, “όπου φιλοξενούνται τα F-35 που ετοιμάζονται να παραδοθούν στους χρήστες τους”.

“Μου έγινε”, συμπληρώνει στην ανάρτηση ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, “σύντομη ενημέρωση για τις διεθνείς πωλήσεις του F-35 και τη διαλειτουργικότητα της χρήσης του σε ευρωπαϊκό επίπεδο”.

Επίσης, ενημερώθηκε για την πορεία του προγράμματος εκσυγχρονισμού των μαχητικών F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας στην έκδοση Viper αλλά και για τον εκσυγχρονισμό των Αεροσκαφών Ναυτικών Επιχειρήσεων P-3B του Πολεμικού Ναυτικού μας.

“Στη γραμμή παραγωγής του F-35 σύντομα θα κυματίζει και η Ελληνική Σημαία”, υπογραμμίζει, στην ανάρτησή του, ο κ. Φλώρος.

“Με τις Ένοπλες Δυνάμεις μας στην ελίτ των μαχητικών αεροσκαφών 5ης Γενιάς, η ασφάλεια και η σταθερότητα στην περιοχή μας και πέραν αυτής είναι εγγυημένη”, καταλήγει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

You may also like

Comments are closed.