ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

«Ο Μπάμπης έμαθε κάτι που δεν έπρεπε» επιμένει η οικογένειά του, αποκλείοντας όποιο οικονομικό κίνητρο

5ab6b67ed0ec56ab96aaecb193177642 L

«Φοβόμαστε κι εμείς ότι κινδυνεύουμε», εκμυστηρεύεται η αδελφή του 31χρονου Μπάμπη που βρέθηκε δολονημένος μετά από 20 ημέρες ερευνών στον βάλτο του Μεσολογγίου

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναλάβει την ευθύνη της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου, ο βασικός ύποπτος… ούτε έχει βρεθεί κάποια σύνδεση ανάμεσα στη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι και το κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας που φέρεται να λυμαίνεται τον κάμπο του Ευήνου.

Στο ίδιο σενάριο συγκλίνει και η αδελφή του Μπάμπη, η οποία μίλησε στο Open. Σημείωσε ότι δεν πιστεύει πως σκότωσε ο κρεοπώλης τον αδελφό της γιατί δεν μπορούσε να του δώσει πίσω τα δανεικά.

Επίσης, η αδελφή του 31χρονου διέψευσε τις φήμες που ακούστηκαν μετά τη δολοφονία του ότι δήθεν η μητέρα τους είχε δεσμό με τον κρεοπώλη, ή ότι ο αδελφός της ήταν τοκογλύφος. «Υπάρχει ένας νεκρός, είναι ντροπή να ακούγονται τέτοια πράγματα. Εμείς ζητάμε όποιος γνωρίζει αν εμπλέκονται κι άλλα άτομα να το πει στις αρχές γιατί φοβόμαστε ότι όσο σκαλίζουμε την υπόθεση μπορεί να κινδυνεύουμε κι εμείς», είπε.

Από το πρωί της Δευτέρας άνδρες της αστυνομίας, με ειδικά όργανα, έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους σε ένα συγκεκριμένο σημείο στον χείμαρρο της Αγριλιάς, που βρίσκεται στην περιοχή των Λυόμενων, και αναζητούν την καραμπίνα του Μπάμπη.

Πρόκειται για ένα χρονικό διάστημα στο οποίο κανείς δεν ξέρει τι έκανε ο 50χρονος, ενώ η περιοχή έχει αρκετά σημεία στα οποία θα μπορούσε να πετάξει και να κρύψει κάτι.

You may also like

Comments are closed.