ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ο Μπαλάσκας ζήτησε «συγγνώμη» για τη δήλωση που προκάλεσε σάλο

Facebook
Twitter
«Συγγνώμη» ζήτησε σήμερα ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας, μετά από το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν από τον 32χρονο σύζυγό της.

Σε σημερινή του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, ο Σταύρος Μπαλάσκας είπε:

«Σαφώς και ζητώ δημόσια συγγνώμη, καθώς δεν είπα αυτό που μου καταλογίζεται».

 

Υπενθυμίζεται πως ο συνδικαλιστής αστυνομικός είχε δηλώσει σε τηλεοπτικό πάνελ πως, εάν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε καλέσει την αστυνομία αμέσως μετά το έγκλημα και δεν επιχειρούσε να σκηνοθετήσει ληστεία, θα είχε πάει φυλακή για τέσσερα χρόνια το πολύ, γιατί το έγκλημα θα θεωρείτο εν βρασμώ ψυχής.

Η εν λόγω δήλωση προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων καθώς ερμηνεύτηκε ως «οδηγός» προς επίδοξους συζυγοκτόνους, ενώ παράλληλα διατάχθηκε ΕΔΕ εναντίον του από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και προκαταρκτική εξέταση από την εισαγγελία, για να διακριβωθεί αν έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα της διασποράς ψευδών ειδήσεων και της διέγερσης σε διάπραξη αδικήματος.

Όπως είπε ο ίδιος, με τη δήλωσή του εννοούσε ότι οι ποινές είναι ελάχιστες για αυτούς που δολοφονούν και στη συνέχεια καλούν αμέσως την αστυνομία και το παραδέχονται ενώ δεν θα έπρεπε να είναι.

Μπαλάσκας«Στη συγκεκριμένη δήλωση ατυχώς είπα ότι ο δράστης είναι βλάκας, διότι πίστεψε ότι μπορεί να ξεγελάσει τις αρχές. Μέσα σε 2-3 ώρες προσπάθησε να ξεγελάσει την αστυνομία. Οι ποινές είναι ελάχιστες και εμείς οι μάχιμοι αστυνομικοί έχουμε πρόβλημα να πιάνουμε και να ξαναπιάνουμε τους δράστες» ανέφερε.

Και συμπλήρωσε ότι:

«Κάποιοι παρεξήγησαν και παρερμήνευσαν τη δήλωσή μου».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top