ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ο Χ. Μπονάνος στις εργασίες ασφαλτόστρωσης της Π.Ε.Ο. Πατρών-Πύργου

Facebook
Twitter
Για την πρόοδο των εργασιών που εκτελούνται στη νότια είσοδο της Πάτρας ενημερώθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, που βρέθηκε στην Παραλία Πατρών και στην περιοχή των Ιτεών.

Οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς ξεκίνησε και η ασφαλτόστρωση που γίνεται σε μήκος ενός χιλιομέτρου περίπου, από το ύψος του χειμάρρου Παναγίτσα,  μέχρι το ύψος της γέφυρας του Γλαύκου. Στο σύνολό τους οι τεχνικές παρεμβάσεις θα βελτιώσουν σε σημαντικό βαθμό την οδική ασφάλεια, αλλά και θα αναβαθμίσουν την περιοχή.

20211124 ΜΠΟΝΑΝΟΣ ΝΟΤΙΑ ΕΙΣΟΔΟΣ 2

Το έργο εντάσσεται στο πλαίσιο της εργολαβίας «Συντήρηση – αποκατάσταση και άρση επικινδυνότητας στο εθνικό οδικό δίκτυο της ΠΕ Αχαΐας», συνολικού προϋπολογισμού 7 εκ. ευρώ, που προβλέπει εκτεταμένες παρεμβάσεις σε σημαντικούς οδικούς άξονες της Π.Ε. Αχαΐας στο πρωτεύον και δευτερεύον οδικό δίκτυο.

«Είμαστε καθημερινά δίπλα στους πολίτες, τους ακούμε, καταγράφουμε τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών και με τις Τεχνικές μας Υπηρεσίες επεμβαίνουμε σε σημεία που παρουσιάζουν σημαντικές φθορές και χρήζουν αποκατάστασης. Στόχος μας είναι να αναβαθμίσουμε την οδική ασφάλεια και να παρέχουμε ένα ασφαλές οδικό δίκτυο για τη μετακίνηση τόσο των κατοίκων, όσο και των επισκεπτών» ανέφερε κατά την επίσκεψη του ο κ. Μπονάνος.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top