Ο Διοικητής του Παίδων απαντά στην Πισπιρίγκου: «Ουδέποτε χορηγήθηκε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα»

Facebook
Twitter
«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην σοκαριστική υπόθεση της Πάτρας, με το Νοσοκομείο Παίδων να διαψεύδει τις υπόνοιες που άφησε η Ρούλα Πισπιρίγκου για την κεταμίνη.

Πιο συγκεκριμένα, με επίσημη δήλωσή του, ο διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων, κ. Παπασάββας, ξεκαθάρισε πως ουδέποτε το ιατρικό ή νοσηλευτικό προσωπικό χορήγησε κεταμίνη στην άτυχη Τζωρτζίνα, για τον θάνατο της οποίας κατηγορείται η 33χρονη μητέρα της.

Μάλιστα, ο κ. Παπασάββας ξεκαθάρισε πως η κεταμίνη δεν χορηγήθηκε στο άτυχο κορίτσι «ούτε αυτούσια, ούτε ως συστατικό άλλου φαρμακευτικού σκευάσματος» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Η επίσημη αυτή τοποθέτηση ήρθε φυσικά διότι η Ρούλα Πισπιρίγκου -αρνούμενη ότι χορήγησε την κεταμίνη στην κόρη της- έριξε τις ευθύνες στους γιατρούς για την μοιραία δόση…

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και το αφήγημα του «ιατρικού λάθους»

Η 33χρονη φέρεται να περιγράφει στο πολυσέλιδο υπόμνημα που κατέθεσε ότι το επεισόδιο της Τζωρτζίνας σημειώνεται στις 14.30 το μεσημέρι αλλά το παιδί είχε παλμούς μέχρι και τις 15.10.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα η κατηγορούμενη υποστηρίζει, εφόσον το παιδί θα έπρεπε να έχει καταλήξει σε 20 λεπτά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι γιατροί για τη δράση της κεταμίνης σε τέτοια ποσότητα, η ίδια δεν έχει καμία σχέση με περιστατικό αφού το παιδί κατέληξε τελικά έπειτα από 40 λεπτά.

Σχετικά με την ανυπαρξία κεταμίνης στο νοσοκομείο Παίδων, η κατηγορούμενη φέρεται να αντιτείνει πως δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει αυτή η ουσία στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, καθώς χορηγείται στην κτηνιατρική και την παιδοχειρουργική.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top