Ο Διονύσης Τεμπονέρας στο Εκλογικό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Πάτρα [pics]

Facebook
Twitter
του Αχιλλέα Ροδίτη
Ένα από τα στιγμιότυπα ου Σαββάτου, μια μέρα πριν τις εκλογές, από το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Πάτρα, ήταν η άφιξη του Διονύση Τεμπονέρα, του ανθρώπου πάνω στον οποίο στηρίχτηκε η επικοινωνία της δεύτερης προεκλογικής περιόδου.
Μάλιστα, η απάντηση του γιου του αείμνηστου δολοφονηθέντα καθηγητή, Νίκου Τεμπονέρα, στις ευχαριστίες στελεχών για τα όσα έκανε και προσέφερε, ήταν μετριοπαθής, όπως και ο ίδιος σε κάθε στάση και συμπεριφορά του, χρόνια τώρα. “Εγώ δεν έκανα τίποτα. Εσείς κάνατε τα πάντα…”, έλεγε και ξανάλεγε ο Εργατολόγος.
Πάντως, η “Πολιτεία” τον συνάντησε και του έθεσε το ερώτημα: “Πόσο δύσκολη ήταν η αποστολή του αυτή, σ’ ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να επιχειρήσει να ανατρέψει την κακή επικοινωνιακή εικόνα του κόμματος”.
Και σε αυτό όμως έδωσε απάντηση:
“Δύσκολο ήταν το πρόγραμμα. Δύσκολο και σκληρό. Όμως η προσπάθεια νομίζω πέτυχε υπό την έννοια ότι επιχειρήσαμε όλοι να δώσουμε το στίγμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το πρόγραμμα του για τους πολίτες. Και εκτιμώ ότι οι πολίτες άκουσαν. Όσο μπορούσαμε, όσο προλαβαίναμε στα πάνελ, περάσαμε μηνύματα…”. 
Σίγουρα όμως θα έχει να πει περισσότερα τις επόμενες μέρες, κάτι που θα γίνει, όπως συμφωνήσαμε, σε πιο αναλυτική συνέντευξη του στην εφημερίδα.

ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ

IMG 2584
Σε εναγκαλισμό με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κα Σία Αναγνωστοπούλου
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top