ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ο Elon Musk της Tesla θέλει να γίνει εστιάτορας

Facebook
Twitter
Ο Elon Musk, επικεφαλής της Tesla και της SpaceX και ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, μιλά εδώ και χρόνια για το όνειρό του να ανοίξει ένα εστιατόριο στην Καλιφόρνια. Τώρα, έκανε ένα σημαντικό βήμα για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

 

Η Tesla κατέθεσε αίτηση για την κατοχύρωση του λογότυπού της στη βιομηχανία των τροφίμων. Από τις αιτήσεις αυτές, φαίνεται ότι η αυτοκινητοβιομηχανία του Musk σκέφτεται να επεκταθεί στα εστιατόρια, ενδεχομένως με τη μορφή του pop-up, self service και take-out.

Το 2018, ο Musk είχε γράψει στο τουίτερ, ότι σχεδίαζε να στήσει ένα παραδοσιακό drive-in εστιατόριο, σε έναν από τους σταθμούς φόρτισης της Tesla στο Λος Άντζελες. Τότε, ο επικεφαλής τεχνολογίας της εταιρείας, J.B. Straubel, είχε αποκαλύψει σε συνέδριο της εστίασης ότι η Tesla συνεργάζεται ήδη με εστιατόρια, για να στήσει μίνι μάρκετ και κέντρα τροφίμων στους σταθμούς φόρτισής της.

Με δεδομένο ότι η Tesla θέλησε να κατοχυρώσει το λογότυπό της, για αυτή τη χρήση, τα σχέδιά της στην εστίαση μάλλον είναι μεγάλα, λένε γνώστες της αγοράς στο Bloomberg.

Σημειώνεται ότι ο αδερφός του Elon Musk, Kimball, έχει στην κατοχή του την Kitchen Restaurant Group, η οποία λειτουργεί εστιατόρια στο Κολοράντο, το Ιλινόι και το Τενεσί.

Και βέβαια, η Tesla Tequila ξεπούλησε σχεδόν αμέσως μόλις κυκλοφόρησε, το 2020.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top