ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ο Έλτον Τζον και ο Ντέιβιντ Φέρνις δεν μπόρεσαν να υιοθετήσουν ορφανό από την Ουκρανία επειδή είναι ομοφυλόφιλοι

Facebook
Twitter

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο podcast της Ντούα Λίπα, «Dua Lipa: At Your Service», ο Έλτον Τζον αποκάλυψε ότι το 2009, αυτός και ο σύζυγός του Ντέιβιντ Φέρνις, δεν μπόρεσαν να υιοθετήσουν ένα παιδί από ορφανοτροφείο στην Ουκρανία, επειδή ήταν ομοφυλόφιλοι.

«Κουβαλούσα αυτό το αγοράκι για ώρες. Είχαμε μια συνέντευξη Τύπου στο τέλος και είπαν «Φαίνεται ότι αγαπάς πολύ αυτό το αγοράκι. Θα σκεφτόσασταν να τον υιοθετήσετε;» και τότε απάντησα «θα μου άρεσε πολύ!» θυμήθηκε ο γνωστός καλλιτέχνης και πρόσθεσε:

«Φυσικά, χωρίς να σκεφτόμαστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου αμέσως και όλοι έγραφαν ότι ο Έλτον Τζον θέλει να υιοθετήσει δύο παιδιά».

Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο Τζον ανέφερε ότι αυτός και ο Ντέιβιντ κρίθηκαν ακατάλληλοι για υιοθεσία, λόγω της σεξουαλικότητας τους.

«Επειδή ήμουν ομοφυλόφιλος, δεν μου επιτρεπόταν έτσι κι αλλιώς. Αφού συνέβη αυτό, ο Ντέιβιντ είπε, “Λοιπόν, τι πιστεύεις για το να κάνεις παιδιά;” Πάντα του έλεγα όχι, αλλά αυτό το αγοράκι κάτι μου έλεγε. Έλεγε “Έλα μπορείς να γίνεις μπαμπάς” και τότε αποφασίσαμε να κάνουμε παιδιά, εξαιτίας αυτού του μικρού αγοριού στην Ουκρανία», εξήγησε.

Ο Έλτον Τζον και ο Ντέιβιντ Φέρνις έκτοτε, απέκτησαν δύο γιους μέσω παρένθετης μητέρας, τον Ζάχαρι το 2010 και τον Ελίζα το 2013.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top