ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ο εντυπωσιακός γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ

Facebook
Twitter
Το τριήμερο γαμήλιο γλέντι των δύο σταρ του Χόλυγουντ, Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ, τελείωσε, δίνοντας τροφή το Σαββατοκύριακο σε όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Οι προετοιμασίες όμως του γάμου των δύο σταρ κράτησαν ουσιαστικά 23 ολόκληρα χρόνια.

Το διάσημο ζευγάρι έκανε δύο γάμους μέσα σε έναν μήνα πιθανόν για να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο.

Στη διάσημη Λατίνα σταρ, που έχει παντρευτεί τέσσερις φορές και έχει αρραβωνιαστεί άλλες έξι, φαίνεται πως δεν αρκούσε μόνο ο πολιτικός γάμος στο Λας Βέγκας.

jennifer lopez ben affleck wedding 2022566

Έναν μήνα μετά έκανε μαζί με τον Αμερικανό ηθοποιό, γάμο και δεξίωση για τους φίλους και τους συγγενείς τους αφήνοντας τους παπαράτσι να τραβήξουν αρκετό υλικό από drone.

Στη λίστα των καλεσμένων βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Ματ Ντέιμον και η σύζυγός του Λουτσιάνα, ενώ ηχηρή ήταν η απουσία του αδελφού του.

Η Λόπεζ επέλεξε ένα κατάλευκο κοντομάνικο νυφικό από τον οίκο Ralph Lauren με λιτή λαιμόκοψη, το οποίο ήταν εφαρμοστό στο σώμα της και κατέληγε σε μια ανάγλυφη φούστα με ουρά και πολλά βολάν.

Πρόσθεσε λευκό μεταξωτό πέπλο 6 μέτρων που κρατούσαν τα πέντε παιδιά του ζευγαριού. Ο γαμπρός ήταν εξίσου αριστοκρατικός με ένα μοντέρνο λευκό σμόκιν σακάκι, ένα μαύρο παντελόνι και ένα μαύρο παπιγιόν.

jennifer lopez ben affleck wedding 2022596

Σε αποχρώσεις ιβουάρ ντύθηκαν και οι καλεσμένοι μετά από επιθυμία της Λόπεζ που επιμελήθηκε το κατάλευκο σκηνικό.

Η δεύτερη τελετή στοίχισε πάνω από 400.000 δολάρια.

Ο Μπεν Άφλεκ προσκάλεσε στον γάμο και την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ. Η ίδια φέρεται πως αρνήθηκε ευγενικά, λέγοντας πως έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ωστόσο, κάμερα την τσάκωσε να ψωνίζει με τον σύντροφό της και τον πατέρα της σε κοντινό κατάστημα.

Οι δύο σταρ πριν από δυο δεκαετίες είπαν πως χώρισαν επειδή δεν άντεχαν την υπερβολική δημοσιότητα.

Σήμερα πάντως «λουσμένοι» από τα ίδια φώτα, έμοιαζαν να παίζουν άψογα σε μία χολιγουντιανή ταινία τους ρόλους της ζωής τους.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top