ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

O Ερντογάν οδήγησε το Togg!

Facebook
Twitter

«Ο παράδεισος είναι στους δρόμους της πατρίδας μας… Εγχώριος και εθνικός…» έγραψε ο Ερντογάν στην ανάρτησή του για το test drive του Togg στο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την οποία φυσικά αναπαρήγαγε το Γραφείο Τύπου της τουρκικής προεδρίας.

Ο τούρκος πρόεδρος ανακοίνωσε επίσης και τα εγκαίνια του εργοστασίου του Togg για τις 29 Οκτωβρίου, κρατώντας όμως και μια … πισινή χρησιμοποιώντας το «ελπίζουμε». Ταυτόχρονα είπε πως «θα θέσουμε το τουρκικό αυτοκίνητο στην υπηρεσία του έθνους μας και του κόσμου, σε πείσμα όσων έλεγαν “δεν μπορείτε να το κάνετε, δεν μπορείτε να το κατασκευάσετε, δεν μπορείτε να το πουλήσετε, ακόμα κι αν το κατασκευάσετε”.

220807084947 ERDOGAN TOGG 1

Στη φωτογραφία πάντως που τον δείχνει πίσω από το τιμόνι του Togg SUV βλέπουμε ξεκάθαρα τις οθόνες που καλύπτουν ένα μεγάλο τμήμα του ταμπλό, ενώ σε αυτές που το δείχνουν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου δεν υπάρχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις στην εμφάνισή του σε σχέση με ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα.

220807085000 ERDOGAN TOGG 3

Με βάση τον προγραμματισμό των Τούρκων, που αν κρίνουμε από το «ελπίζουμε» του Ερντογάν οι πιθανότητες να μην τηρηθεί είναι πολλές, η κανονική παραγωγή του Togg -το ετήσιο δυναμικό του εργοστασίου είναι 170.000 μονάδες- θα ξεκινήσει στις αρχές του 2023. Η έναρξη των πωλήσεων στην Τουρκία προσδιορίζεται για το πρώτο εξάμηνο του 2023, ενώ στην Ευρώπη θα έρθει 18 μήνες μετά.

Το Togg, θα είναι διαθέσιμο είτε με έναν ηλεκτροκινητήρα 200 ίππων και κίνηση στους δύο τροχούς είτε με δύο των 200 ίππων ο καθένας και τετρακίνηση.

210805132147 Togg 3

Οι μπαταρίες με τις οποίες θα μπορεί να εξοπλιστεί είναι δύο και θα εξασφαλίζουν αυτονομία είτε 300 είτε 500 χιλιομέτρων αντίστοιχα και το 2025, με την πρόοδο της τεχνολογίας, θα φορτίζουν, σε ταχυφορτιστή DC, έως το 80% της χωρητικότητάς τους και πάντα σύμφωνα με τους Τούρκους, μέσα σε μόλις… 8 λεπτά.

Το SUV πάντως θα είναι η αρχή για την Togg, καθώς στη συνέχεια θα ακολουθήσουν η λιμουζίνα Togg (έναρξη πωλήσεων στην Τουρκία στα τέλη του 2024), καθώς και ένα hatchback, ένα πιο μικρό SUV καθώς και ένα πολυμορφικό το 2030.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top