ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ο εξ Αχαΐας καλοκαιρινός πονοκέφαλος του προέδρου της «Λύσης» Κ. Βελόπουλου

Facebook
Twitter
Οι πληροφορίες της «Πολιτείας» είναι ακριβέστατες. Και λένε ότι ο καλοκαιρινός πονοκέφαλος του προέδρου της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκου Βελόπουλου έχει να κάνει μ’ αυτό που η «Πολιτεία» έγραψε -με πολλές λεπτομέρειες στο προπερασμένο φύλλο της.

Δηλαδή με την προοπτική, κατ’ άλλους τη βεβαιότητα, στο ψηφοδέλτιο Αχαΐας της «Ελληνικής Λύσης» να περιληφθεί ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Ηλείος στην καταγωγή Θανάσης Δημόπουλος.

Γράφαμε, λοιπόν, ότι «όχι μόνο είναι ακριβές, αλλά και απόλυτα διασταυρωμένο από πολλές διαφορετικές πλευρές. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Θανάσης Δημόπουλος, με καταγωγή απ’ το Βούναργο Ηλείας, θα είναι σίγουρα υποψήφιος βουλευτής με την ‘Ελληνική Λύση’ του Κυριάκου Βελόπουλου στο νομό Αχαΐας, στις προσεχείς εθνικές εκλογές».

Αυτή η είδηση, λοιπόν, εξ όσων γνωρίζουμε, έγινε αφορμή ώστε τουλάχιστον τρεις πολιτευτές της «Ελληνικής Λύσης» απ’ την Αχαΐα να σπεύσουν να εκφράσουν την αντίρρηση τους στην ηγεσία του κόμματος. Και να αναρωτηθούν για ποιο λόγο ο Βελόπουλος θέλει στην Αχαΐα και όχι κάπου αλλού -ακόμα και στο Επικρατείας- τον Θανάση Δημόπουλο.

Ένας δε εξ αυτών επέμενε ότι ο Δημόπουλος έχει όλα τα χαρακτηριστικά ώστε να ηγηθεί «ψηφοδελτίου στη Βόρεια Ελλάδα, αλλά σίγουρα όχι νοτιότερα. Πόσο δε μάλλον στην Αχαΐα». Οι τελευταίες πληροφορίες της «Πολιτείας» λένε ότι μετρήσεις που έχουν γίνει και στην Αχαΐα δείχνουν ότι η «Ελληνική Λύση» ελκύει ένα μεγάλο ποσοστό συντηρητικών ψηφοφόρων που έχουν έκδηλη δυσαρέσκεια απέναντι στις επιλογές της νυν κυβέρνησης.

Και αυτή η δυσαρέσκεια εκδηλώνεται ποικιλοτρόπως. Μάλιστα, προ καιρού, όταν ο Κυριάκος Βελόπουλος είχε βρεθεί στην Πάτρα, είχε γίνει δέκτης μηνυμάτων που έλεγαν ότι η επίδοση του κόμματος του εδώ θα είναι κατά πολύ αυξημένη συγκριτικά με το ποσοστό που έλαβε το 2019. Όταν παραλίγο να εκλέξει και βουλευτή Αχαΐας…

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top