ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ο Γιάννης Λύτρας διαδέχεται τον Απόστολο Κατσιφάρα

Facebook
Twitter

Με έναν συμπατριώτη του θα αντιπαρατίθεται πολιτικά για τον επόμενο χρόνο ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριος Φαρμάκης.

Νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι συνεδρίασε η ομάδα της μείζονος αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου για να εκλέξει νέον επικεφαλής, μετά την παραίτηση του Απόστολου Κατσιφάρα.

Νέος επικεφαλής της παράταξης του Περιφερειακού Συμβουλίου «Δικαίωμα στην Πρόοδο» τίθεται πλέον ο Αιτωλοακαρνάνας (Ξηρομερίτης) Γιάννης Λύτρας.

Στις εσωπαραταξιακές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν, το μεσημέρι στην Πάτρα, στην αίθουσα του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, ο Γιάννης Λύτρας πήρε την πρωτιά με 8 ψήφους έναντι 5 που έλαβε ο συνυποψήφιός του Κώστας Καρπέτας από την Αχαΐα, ενώ υπήρξαν και τρία λευκά. Να σημειωθεί πως υπήρξε και μια απουσία Περιφερειακού Συμβούλου από την Ηλεία.

Την παράταξη απαρτίζουν οκτώ Σύμβουλοι από την Αχαΐα, πέντε από την Αιτωλοακαρνανία και τέσσερις από την Ηλεία. Η ψηφοφορία ήταν μυστική, αλλά είναι δεδομένο πως ο κ. Καρπέτας δεν στηρίχθηκε από τουλάχιστον τρεις Αχαιούς Συμβούλους.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top