Ο Γιώργος Κυριακόπουλος  στο Αίγιο (ΦΩΤΟ)

Facebook
Twitter

 

 Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας και αναπληρωτής του Τμήματος Προστασίας του Πολίτη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,  Γιώργος Κυριακόπουλος, συνεχίζει τις περιοδείες του στην Αιγιαλεία.

Την Πέμπτη  βρέθηκε στο Αίγιο και επισκέφθηκε το δημαρχείο, όπου συναντήθηκε  με τον δήμαρχο Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλο και δημοτικούς υπαλλήλους. Στο επίκεντρο  τέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ Βαθμού και τα αναπτυξιακά ζητήματα του Δήμου.

Από την πλευρά του, ο  Γιώργος  Κυριακόπουλος επεσήμανε πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να ενισχυθεί με πόρους και ανθρώπινο δυναμικό , τονίζοντας πως σε κεντρικό επίπεδο απαιτείται ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο που θα εστιάζει στις παραγωγικές επενδύσεις και θα δίνει τη δυνατότητα στη δημόσια διοίκηση να παίξει τον αναπτυξιακό και κοινωνικό της ρόλο.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Κυριακόπουλος επισκέφθηκε την αγορά του Αιγίου που αποτελείται στην πλειοψηφία της από μικρά καταστήματα ,τα οποία προσπαθούν να επιβιώσουν υπό τις αντίξοες συνθήκες της ακρίβειας, του αυξημένου ενεργειακού κόστους και της μείωσης της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών.

Επίσης, ο Γιώργος Κυριακόπουλος επισκέφθηκε με την ιδιότητα του αναπληρωτή Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το  Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου, όπου συναντήθηκε  με το διοικητή του.

Το γενικό συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι πρέπει να μπει ένα τέλος στην αδικία και την αναλγησία, με μια προοδευτική κυβέρνηση που θα στηρίξει τον κόσμο της εργασίας και την υγιή επιχειρηματικότητα.

thumbnail IMG 1687 thumbnail IMG 1685 thumbnail IMG 1689 thumbnail IMG 1691 thumbnail IMG 1692 thumbnail IMG 1693 thumbnail IMG 1694 thumbnail IMG 1695

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top