ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ιερώνυμος στην εκδήλωση του Ε.Ε.Σ. (ΦΩΤΟ)

26032023 thiv 1 Αντιγραφή

 

To Περιφερειακό Τμήμα Θήβας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού πραγματοποίησε, την Κυριακή (26/3), εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυσή τουστο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο Θηβών, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου. Στην εκδήλωση τιμήθηκεη διάσημη καλλιτέχνης, Χαρούλα Αλεξίου, για την προσφορά της στον ελληνικό πολιτισμό και το τραγούδι, καθώς καιο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού,Dr. Αντώνιος Αυγερινός, για την τεράστια συμβολή του στην αναγεννητική πορεία του Ε.Ε.Σ.

Στον χαιρετισμό του ο ΑρχιεπίσκοποςΑθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος ανέδειξε τη σημαντική προσφορά του Ερυθρού Σταυρού στην ελληνική κοινωνία διαχρονικά και συνεχάρη τους εθελοντές και το προσωπικό του Περιφερειακού Τμήματος Θήβας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την αδιάκοπη υποστήριξή τους στον πάσχοντα συνάνθρωπο.

26032023 thiv 6 Αντιγραφή
Στην ομιλία του, ο Πρόεδρος του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Θήβας, ΘεόδωροςΡουπάκας, αναφέρθηκε στην ιστορία του Τμήματος, καθώς, επίσης, και στο έργο της Χαρούλας Αλεξίου. Από την πλευρά της, η κα Αλεξίου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα παιδικά της χρόνια στη Θήβα, αλλά και στην επαγγελματική της πορεία και ευχαρίστησε τον Ε.Ε.Σ. για την τιμητική διάκριση που της απένειμε.

Επίσης, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιος Αυγερινός, στον χαιρετισμό του, εστίασε στην αναγεννητική πορεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, ανακτώντας με σταθερά βήματα σε γερές βάσεις την αίγλη του παρελθόντος στην Ελληνική Κοινωνία, υπογραμμίζοντας πως η διαφάνεια είναι το Α και το Ω στην πορεία αυτή. Εν συνεχεία, ευχαρίστησε τους εθελοντές, οι οποίοι αποτελούν την καρδία, την ψυχή, την κινητήριο δύναμη του Ε.Ε.Σ. και παράλληλα επισήμανε την ανάγκη προσέλκυσης νέων εθελοντών που θα στηρίξουν το έργο και τις δράσεις του Ε.Ε.Σ.

IMG 5f5c1c40adbcb5750938117e88a1f012 V
Στην εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γεώργιος Αναστασίου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης, κ. Γεώργιος Παπασπύρου, η Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κα Ευαγγελία Τζουβελέκη,oΑρχιερατικός επίτροπος Θηβών π. Γεώργιος Τουλουμάκοςως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Θηβών, Λεβαδείας και Αυλώνα, η Πρόεδρος Λυκείου Ελληνίδων Θήβας κα Δήμητρα Αγάτσα , Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Αλέκος Στάικος, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Συμβολαιογράφων Θήβας κα Αγγελική Σαρρή, ο εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Θηβών κ. Πέτρος Νταγιάκος , καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

 

You may also like

Comments are closed.