ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Ο λόγος που αναβλήθηκε η νεκροψία του άνδρα που εντοπίστηκε στο Μόλο

50 1
Αναβλήθηκε η ιατροδικαστική εξέταση, που θα πραγματοποιείτο στον άτυχο άνδρα, που εντοπίστηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή του λιμανιού της Πάτρας, το πρωί της Κυριακής 18 Απριλίου.

Ο λόγος που έφερε τη σημερινή ακύρωση της νεκροψίας είναι πως ο δειγματοληπτικός έλεγχος για τη νόσο Covid-19 που έγινε στον 51χρονο, έδειξε ότι ήταν θετικός στον κορωνοϊό. Όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα αυτής της περιόδου, η ιατροδικαστική εξέταση θα πραγματοποιηθεί αύριο, ώστε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από την πανδημία.

Επιπλέον, συγγενικό άτομο του άτυχου άνδρα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της πόλης ενώ άλλοι συγγενείς του βρίσκονται σε καραντίνα.

Αξίζει να αναφερθεί πως η σορός εντοπίστηκε από πολίτες που περπατούσαν στην χερσαία ζώνη του βόρειου λιμανιού της πόλης, οι οποίοι ειδοποίησαν άμεσα τόσο την αστυνομία όσο και το Λιμενικό. Το τελευταίο αρμόδιο όργανο μάλιστα ήταν και αυτό που περισυνέλεξε την σορό του 51χρονου και την μετέφερε στο ύψος της ιχθυόσκαλας, όπου εκεί την παρέδωσε σε πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα πάντως με τα πρώτα ευρήματα, ο θάνατός προήλθε από πνιγμό. Η τελική απάντηση όμως θα δοθεί αύριο, έπειτα από την ιατροδικαστική εξέταση.

You may also like

Comments are closed.