ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ο «Mr. Γκρέι» παραλίγο να πάει στον άλλο κόσμο από κάμπιες

Facebook
Twitter

Δηλητηριώδεις κάμπιες παραλίγο να «φάνε» τον «Mr. Γκρέι» του «50 Αποχρώσεις του Γκρι» Τζέιμι Ντόρναν, καθώς τον έστειλαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα.

Ο 41χρονος Ιρλανδός ηθοποιός βρισκόταν για διακοπές στην Πορτογαλία μαζί με τον φίλο του, παρουσιαστή της δημοφιλούς τηλεοπτικής εκπομπής «Good Morning Britain» Γκόρντον Σμαρτ. Αφού έπαιξαν γκολφ σε γήπεδο του ξενοδοχείου, εμφάνισαν και οι δυο συμπτώματα που παρέπεμπαν σε καρδιακή προσβολή.

Photo by Jamie Dornan on March 11 2022

Οπως δήλωσε ο Σμαρτ στο BBC Scotland, ήταν αυτός που ένιωσε πρώτος το αριστερό του χέρι να μουδιάζει και, καθώς είναι γιος γενικού γιατρού, συνειδητοποίησε ότι επρόκειτο για έναρξη εμφράγματος και έτρεξε σε τοπικό νοσοκομείο. Αφού έλαβε τα κατάλληλα φάρμακα για την αποφυγή εμφράγματος, επέστρεψε στο ξενοδοχείο, όπου βρήκε τον Ντόρναν ξάπλα στο κρεβάτι, «συνδεδεμένο με ιατρικά μηχανήματα».

 

Οπως είπε, ο Ντόρναν, 20 λεπτά αφότου ο Σμαρτ έφυγε από το ξενοδοχείο για το νοσοκομείο, ένιωσε το αριστερό του χέρι να μουδιάζει. «(Μετά) μούδιασε το αριστερό μου πόδι, μετά μούδιασε το δεξί μου πόδι» είπε στον Σμαρτ ο Ντόρναν, αποκαλύπτοντάς του ότι λιποθύμησε και συνήλθε «στο πίσω μέρος ενός ασθενοφόρου», πρόσθεσε ο Ντόρναν. Μία εβδομάδα αργότερα οι γιατροί τούς ενημέρωσαν ότι τα συμπτώματά τους οφείλονταν στο δηλητήριο που έχουν πάνω τους κάμπιες με τις οποίες ήρθαν σε επαφή στο γήπεδο του γκολφ.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top