ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Μυλωνάς ”απασφαλίζει”: «Δεν έχει χαθεί ούτε μια ημέρα για τη γέφυρα της Καλογριάς»

spyros mylonas axaia
Σχετικά με δημοσιεύματα, που αφορούν την όντως κακή κατάσταση της γέφυρας στην Καλογριά και τις προσπάθειες για καθαίρεση της παλιάς και κατασκευής νέας, ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας ενημερώνει, ότι οι σχετικές προσπάθειες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Είναι χαρακτηριστική δήλωση του Δημάρχου Σπύρου Μυλωνά, δυο μήνες πριν,  στις 02/02/21 ( είναι αναρτημένη και στην ιστοσελίδα του δήμου), σύμφωνα με την οποία «βρισκόμαστε κοντά στη δημοπράτηση ενός έργου που η αναγκαιότητά του ήταν προφανής και που θα αναβαθμίσει συνολικά την πρόσβαση στην Καλογριά, αλλά και τις υποδομές του Δήμου μας».

Ταυτόχρονα ο Δήμαρχος σε εκείνη του τη δήλωση είχε υπογραμμίσει τη «συστηματική και γόνιμη συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Μπονάνο και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας».

«Στις προσπάθειες για την κατασκευή νέας γέφυρας, που θα κάνει πιο άνετη και ασφαλή την πρόσβαση στις παραλίες της Καλογριάς δεν έχει χαθεί ούτε μια ημέρα» ανέφερε σε σχετική του δήλωση, ο Σπύρος Μυλωνάς και πρόσθεσε: «Βρισκόμαστε κοντά στην υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου και συνεπώς είναι πλήρως δρομολογημένη η κατασκευή της γέφυρας. Βεβαίως και θα θέλαμε ταχύτερους ρυθμούς, αλλά η τήρηση της σχετικής γραφειοκρατίας και της υπάρχουσας νομοθεσίας, καθορίζουν τους ρυθμούς υλοποίησης όλων των έργων» κατέληξε ο Δήμαρχος.

You may also like

1301809 ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

28η Οκτωβρίου: Ζωντανά η Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Πατρών

Ζείτε ζωντανά την Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Πατρών χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών ...

Comments are closed.