ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ν. Νικολόπουλος στον Κ. Σβόλη: “Ένα βήμα για την… 3η απελευθέρωση…”

IMG 20230927 WA0005

Νίκος Νικολόπουλος: Ένα βήμα για την 3η Απελευθέρωση της Πάτρας από την Μιζέρια της Λαϊκής Υποκρισίας.

Ως επικεφαλής της Δημοτικής ομάδας που βρίσκεται στο Δημοτικό Συμβούλιο στα έδρανα της αντιπολίτευσης και ως Αρχηγός της Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», ανταποκρίθηκα στο προσωπικό κάλεσμα του φίλου υποψηφίου Δημάρχου κ. Κώστα Σβόλη, να παραβρεθώ εγώ και οι συνάδελφοι μου εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι καθώς επίσης και ο κορμός του ψηφοδελτίου μου, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Δημοτικής του Παράταξης «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΑΤΡΑ».

IMG 20230927 WA0008

Κατά την παρουσία μου συνομίλησα με εκατοντάδες συμμαχητές της ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, φίλους ψηφοφόρους μου και αγαπητούς συμπολίτες, που διαχρονικά, μας συνδέουν άρρηκτοι δεσμοί αγώνων και είχα την ευκαιρία, να μοιραστώ μαζί τους την αμετάκλητη απόφαση μας, να απελευθερώσουμε την πόλη από τα δεσμά της χειρότερης Δημοτικής Αρχής που την καταβύθισε στην μιζέρια και τη βρωμιά.

Μετά την επιτυχημένη  χθεσινή συγκέντρωση του κόσμου, λαμβάνοντας υπόψη τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επικρατούσαν, γνωρίζουμε πλέον, τον ένα από τους δύο  για την 2η εκλογική αναμέτρηση στις 15 Οκτωβρίου.

IMG 20230927 WA0006

Ο Κώστας Σβόλης, με το ήθος και την εργατικότητα που τον διακρίνει, έχει καταφέρει να συσπειρώσει, όχι μόνο την εκλογική βάση της Κεντροδεξιάς, αλλά και να την διευρύνει σε επίπεδο Δήμου μέχρι την Κεντροαριστερά.

Η διάσπαση στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές και οι γνωστές υπόγειες διαδρομές επιφανών ηγετικών στελεχών της παράταξης μας, δεν ζημίωσε απλά το Νίκο Νικολόπουλο, αλλά επανεξέλεξε τον νεκροθάφτη της Πέτρας μας Κώστα Πελετίδη, παρ’ ότι το κόμμα που τον στηρίζει (ΚΚΕ)παίρνει το 7% …

Αυτή τη φορά ο δημοκρατικός λαός της Πάτρας αξιώνει, απ’ όλους εμάς και από τα πολιτικά κέντρα της Αθήνας,  ενότητα και ομοψυχία .

Σε αυτό το κέλευσμα υπάκουσα εγώ και η δημοτική μου παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ».

Δεν συμμετέχουμε σε αυτές τις εκλογές και στηρίζουμε Κώστας Σβόλη.

Μένει να αποδειχθεί από τα ποσοστά της πρώτης Κυριακής, εάν πράξουν το ίδιο με εμάς οι γνωστοί άγνωστοι που για χρόνια τώρα, βρίσκονται σε μόνιμη και σταθερή ανίερη συμμαχία με το ΚΚΕ και τον Κώστα Πελετίδη.

Θυμίζω ότι τα ποσοστά της κεντροδεξιάς και δεξιάς στο Δήμου Πατρέων φτάνουν κοντά στο 40 %.

Κάθε μικρότερο ποσοστό από αυτό θα σημαίνει, ότι οι αρουραίοι συνεχίζουν την συναλλαγή με τον Περισσό και τη Μαιζώνος  εις βάρος της Πάτρας.

ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΛΑΛΗΣΑ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑΝ ΟΥΚ ΕΧΩ !!!

Μπήκαμε στη τελική ευθεία .

Βουλευτές, πολιτικά στελέχη, κοινωνικοί αθλητικοί παράγοντες και όλοι όσοι ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, όλοι μα όλοι μαζί οφείλουμε να δώσουμε τον αγώνα πόρτα-πόρτα!

Τον υπέρ πάντων αγώνα όπως ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ για την Απελευθέρωση της Πάτρας από την Υποβάθμιση και την Μιζέρια που την έχει οδηγήσει, η ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ Δημοτική Αρχή της Λαϊκής Υποκρισίας.

ΥΓ: Ελπίζω οι ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ Αθηνών και Πατρών να μην μας προδώσουν για ακόμα μια φορά .

Στις 9 Οκτώβρη ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΜΑΧΗ !!!

You may also like

Comments are closed.