ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Πισιμίσης καταδίκασε σε φυλάκιση συνδικαλιστή του Ρίου

29386326 141867773311932 6425189221329272832 n

 

Σε δύο χρόνια φυλάκισης καταδίκασε συνδικαλιστή του Νοσοκομείου Ρίου ο πρώην Διοικητής του Θεόδωρος Πισιμίσης. Η δίκη έγινε την Δευτέρα και τελικά ο συνδικαλιστής καταδικάστηκε για την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης. Ο κ. Πισιμίσης δήλωσε πως δεν είναι δικομανής, έκανε για πρώτη φορά μήνυση στα 65 του χρόνια γιατί εθίγη σε μεγάλο βαθμό. «Είναι προφανές ότι είχα λόγους πολλές φορές να καταφύγω στη Δικαιοσύνη, αλλά το απέφευγα τηρώντας τη στάση ζωής του πατέρα μου, που ουδέποτε οδήγησε άνθρωπο στα δικαστήρια, παρά το γεγονός ότι είχε βλαφτεί στην περιουσία που κατείχε στο χωριό του. Η χυδαία επίθεση που δέχτηκα το 2016-17 από ένα άγνωστο σε εμένα άτομο ήταν πρωτοφανής. Πέρα και πάνω από κάθε όριο. Προειδοποίησα ότι θα έχει συνέπειες. Τίποτα. Αναγκάστηκα να υποβάλλω μήνυση μήπως και σταματήσει. Πάλι τίποτα. Ήλθε η ώρα της δίκης. Λυτούς και δεμένους έβαλε να με πείσουν να αποσυρθώ.  Φίλοι μου, συνεργάτες μου και άλλα πολύ υψηλά κοινωνικά και ιεραρχικά ιστάμενα πρόσωπα, για τα οποία τρέφω απεριόριστη εκτίμηση, άμεσα ή έμμεσα προσπάθησαν να με πείσουν να αποσυρθώ, μετά από παράκληση του συγκεκριμένου ατόμου.

Ο τσαμπουκάς και το θράσος εξαφανίστηκε όταν η δίκη πλησίασε. Τυπική συμπεριφορά παιδιών των κομματικών σωλήνων, των οποίων η δύναμη αποκλειστικά εξαρτάται από το πολιτικό φορέα που υπηρετούν και τους υπηρετεί. Θράσος και τσαμπουκάς που εξαφανίζονται όταν αντιλαμβάνονται ότι οι κομματικοί προστάτες τους «την κάνουν με πλαϊνά πηδηματάκια» επειδή δεν επιθυμούν να εμπλακούν στην αθλιότητα. Είναι ενδεικτικό ότι ενώ απειλούσε με στρατιές οπαδών, κανείς μάρτυρας υπεράσπισης δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο! Τελικά η Δικαιοσύνη αποφάνθηκε. 2 χρόνια φυλάκιση. Χαίρομαις  Όχι!  Θα προτιμούσα να μην είχε ξεκινήσει το όλο θέμα που μου στοίχισε ψυχικά και οικονομικά σε μένα και στην οικογένεια μου. Αλλά έπρεπε να γίνει για να προστατεύσω την αξιοπρέπεια μου. Και δεν πρόκειται στο μέλλον να υποχωρήσω στην όποια προσβολή» κατέληξε ο πρώην Διοικητής.

 

You may also like

Tourismos gia olous 873x432.jpg ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Κοινωνικός Τουρισμός: Μέχρι αύριο η προθεσμία υποβολής αιτήσεων – Ποιοι υποβάλλουν αιτήσεις, οι δικαιούχοι

Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού Εργαζομένων – Ανέργων 2023-2024 της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης. Η πλατφόρμα ...

Comments are closed.