ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ο Πλ. Μαρλαφέκας στην συνεδρίαση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων

Facebook
Twitter
3 (7)

Συμμετοχή του Προέδρου Επιμελητηρίου Αχαΐας, κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα στη Διευρυμένη Συνεδρίαση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος στη Ρόδο 14-15/6/24

 

     Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Διευρυμένης Συνεδρίασης της ΚΕΕΕ, στη Ρόδο, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 14 και 15 Ιουνίου, παρόντος του Προέδρου Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα.

      Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν θέματα που αφορούν τους επιχειρηματίες των Δωδεκανήσων αλλά και όλης της χώρας, καθώς και η ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, μέσω των χρηματοδοτικών εγχώριων και ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Επίσης, τέθηκαν σε ευρεία συζήτηση οι διεκδικήσεις από τη νέα Ευρωβουλή, καθώς και η επόμενη ημέρα για τη μακροημέρευση των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων.

         Κατά την διάρκεια της κοινής συνέντευξης τύπου, ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ, κ. Ιωάννης Μασούτης, τόνισε τον ρόλο της ΚΕΕΕ για τη μεταφορά των προβλημάτων του επιχειρείν προς τις κυβερνήσεις και την επίλυσή τους, σημειώνοντας ότι η χώρα ορθοπόδησε όταν οι κυβερνήσεις «άκουσαν»τις επιχειρήσεις. «Αντέχουμε συνεχίζουμε και γινόμαστε καλύτεροι», ήταν το μήνυμα του προς τους Έλληνες επιχειρηματίες.

      Από το Επιμελητήριο Αχαΐας, ο Πρόεδρος κ. Πλάτων Μαρλαφέκας μίλησε για τη διασύνδεση τουρισμού και παραγωγής, με επιτακτική ανάγκη αυτή να συνεχιστεί, ενώ παράλληλα εξήγησε γιατί καθυστερεί η απόδοση του μεταφορικού ισοδυνάμου.

1 (7)

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top