Μια από τις πιο ανατρεπτικές και δυναμικές σεζόν των τελευταίων ετών ετοιμάζεται να υποδεχθεί η νυχτερινή Αθήνα, με εντυπωσιακές μετακομίσεις πρώτης γραμμής, δυνατά comebacks και συνεργασίες που αλλάζουν πλήρως τον χάρτη της διασκέδασης.
Στην κορυφή του ενδιαφέροντος βρίσκεται η Άννα Βίσση, η οποία μετακομίζει στο θρυλικό Αθηνών Αρένα υποσχόμενη ένα υπερθέαμα ιστορικών διαστάσεων.
Αντίθετα, ο Αντώνης Ρέμος επιλέγει να επικεντρωθεί στη μεγάλη συναυλία του στη Θεσσαλονίκη, μένοντας εκτός νυχτερινών κέντρων τουλάχιστον για το πρώτο μισό της χρονιάς, με το ενδεχόμενο επιστροφής του αργότερα να παραμένει ανοιχτό.
Την ίδια στιγμή, το ΝΟΧ ετοιμάζεται για μια εκρηκτική γυναικεία σύμπραξη με τις Δέσποινα Βανδή και Νατάσσα Θεοδωρίδου, οι οποίες ολοκληρώνουν πυρετωδώς τις πρόβες και τα πρωτότυπα promo τρέιλερ.
Στο Έναστρον, ο Σάκης Ρουβάς συναντά την Κατερίνα Λιόλιου σε μια συνεργασία με ιδιαίτερο συμβολισμό, αφού η τραγουδίστρια επιστρέφει ως ισότιμη συμπαρουσιάστρια δίπλα στον σταρ με τον οποίο παλαιότερα έκανε φωνητικά.
Στον Βοτανικό, το απόλυτα επιτυχημένο δίδυμο των Γιώργου Σαμπάνη και Νίκου Μακρόπουλου ανανεώνει το ραντεβού του, ενισχυμένο φέτος με ένα διεθνών προδιαγραφών θεατρικό-μουσικό σόου από την Τάνια Μπρεάζου.
Παράλληλα, ο Χρήστος Μάστορας με τις Melisses μεταφέρουν τη μοναδική τους ενέργεια στο Vox, ενώ ο Κωνσταντίνος Αργυρός συμπράττει με τη Ρία Ελληνίδου στο Κέντρο Αθηνών.
Σταθερός στην έδρα του στο Ποσειδώνιο παραμένει ο Θοδωρής Φέρρης, υποδεχόμενος τη Στέλλα Καλλή, την πρώτη ερμηνεύτρια της επιτυχίας «Πλάτη». Στο Fantasia Live, ο Πέτρος Ιακωβίδης συναντά ως special guest την Έλλη Κοκκίνου, ενώ στο VOG CLUB αναμένεται αυθεντικό λαϊκό γλέντι με τους Σταμάτη Γονίδη και Λένα Ζευγαρά.
Στην Ακτή Πειραιώς, ο Πάνος Κιάμος ενώνει δυνάμεις με τον Λευτέρη Πανταζή, ενώ το πρώην Hotel Ermou μετονομάζεται σε Hotel 130 για να υποδεχθεί την Πάολα μαζί με τον Δήμο Αναστασιάδη.
Στο Cabaret, ο Νίκος Απέργης ενώνει ξανά τις δυνάμεις του με τη Χριστίνα Μηλιού, ενώ στο THEAMA ATHENS η Μελίνα Ασλανίδου συναντά τον Χρήστο Μενιδιάτη. Η νέα γενιά διεκδικεί δυναμικά τον χώρο της με τον Γιώργο Κακοσαίο και τη Φαίη Θεοχάρη στο LUX, καθώς και τους Χρήστο Σαντικάι και Εύη Κουλκουβίνη στο Romeo.
Τέλος, αμετακίνητοι στις σταθερές τους παραμένουν ο Νίκος Βέρτης στο YTON, η Πέγκυ Ζήνα στο MEZZO μαζί με τον Χρήστο Τσιλόπουλο, καθώς και η Ελένη Φουρέιρα με ένα εξειδικευμένο club show στο Lohan, παράλληλα με τις θεατρικές της υποχρεώσεις.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης


