ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Αντώνης Κουνάβης στον υφυπουργό Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη! Για Πατρών – Πύργου και νέα σιδηροδρομική γραμμή

Facebook
Twitter

Συνεχίζοντας τις επαφές του με κυβερνητικά στελέχη, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Αχαϊας Αντώνης Κουνάβης συναντήθηκε με τον υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη.

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Γιώργος Καραγιάννης, ο  οποίος είναι αρμόδιος υφυπουργός για θέματα Υποδομών, διαβεβαίωσε τον κ. Αντώνη Κουνάβη ότι η  κατασκευή του νέου  αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου θα έχει δρομολογηθεί έως το τέλος του χρόνου.

Παράλληλα, ενημέρωσε αναλυτικά τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Αχαϊας και για τις θετικές  εξελίξεις σχετικά με τη νέα σιδηροδρομική γραμμή, καθώς η ΕΡΓΟΣΕ έβγαλε σε δημοπράτηση τα έργα που φέρνουν στην πόρτα της Πάτρας το σύγχρονο τρένο. Πρόκειται για την ηλεκτροκίνηση στο τμήμα Κιάτο – Αίγιο και το έργο που ολοκληρώνει και θέτει σε λειτουργία το αντίστοιχο Αίγιο – Ρίο.

Τα δύο έργα ουσιαστικά θα μεταμορφώσουν τις σιδηροδρομικές μεταφορές στην Πελοπόννησο και θα συνδέσουν ξανά την Πάτρα (μέχρι να υλοποιηθεί και το τελευταίο τμήμα Ρίο – Νέος Λιμένας Πάτρας) με το εθνικό σιδηροδρομικό δίκτυο.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας προτίθεται να συνεχίσει τις επαφές του στο κυβερνητικό επίπεδο, προωθώντας αρμοδίως και θεσμικά όλα τα θέματα που αφορούν την Αχαϊα.

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top