ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στα Καλάβρυτα – ΦΩΤΟ

Facebook
Twitter
mhtsotakhw

Σήμερα Τρίτη 2 Απριλίου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στα Καλάβρυτα,  με πρώτο σταθμό το κτήμα Μεγάλου Σπηλαίου (Οινοποιείο Καβίνο) και αμέσως μετά επισκέφτηκε το Μέγα Σπήλαιο, όπου τον υποδέχτηκε  η Υπουργός Πολιτισμού κ. Μενδώνη και ξεναγήθηκε  στους χώρους της Ιεράς Μονής

 

Θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, στο Δημαρχείο, στον τόπο εκτέλεσης ενώ θα έχει και συναντήσεις  με πολίτες σε  κεντρικό  της Πόλης

Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού ήταν μια υπόσχεση που είχε δώσει προεκλογικά ακόμα, όπως και σε ερώτηση στην συνέντευξη τύπου που δόθηκε προ ενός έτους στην Πάτρα από τον δημοσιογράφο του Kalavrytanews.com Νίκο Κυριαζή. Έτσι εκπληρώνετε μια επιθυμία του Πρωθυπουργού να βρεθεί στα Καλάβρυτα και μάλιστα όχι ως μέρους περιοδείας αλλά ως αποκλειστικός προορισμός αφού θα έρθει στα Καλάβρυτα και θα επιστρέψει Μαξίμου.

Οργανώθηκε άμεσα μετά την επίσκεψη του υφυπουργού παρα τω Πρωθυπουργό Αθανάσιο Κοντογιώργη, την πρόσκληση που απεύθυνε ο Δήμαρχος Αθανάσιος Παπαδόπουλος στο επίσημο γεύμα παρουσία Κοντογιώργη για την 25η Μαρτίου αλλά και τις επαφές που είχε με τους εκπροσώπου αγροτικών συνεταιρισμών παρουσία Παύλου Σατολιά.

Έτσι ο Πρωθυπουργός θέλει να δώσει έμφαση στην ιστορία των Καλαβρύτων και να αλλά και έμφαση στον πρωτογενή τομέα.

Τα κύρια αιτήματα που θα τεθούν στον Πρωθυπουργό, είναι τα προβλήματα στον πρωτογενή τομέα, το πρόβλημα της κεντρικής οδικής διασύνδεσης των Καλαβρύτων με την εθνική οδό και θέματα αξιοποίησης και τουριστικής ανάπτυξης.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top