Ο συνταξιούχος γυμναστής Λυκείου και η δημοφιλία του Κώστα Πελετίδη

Facebook
Twitter
Να ένας ακόμα απ’ τους λόγους που η δημοφιλία του δημάρχου Κώστα Πελετίδη παραμένει ψηλά. Ούτε «θόρυβος» υπήρξε, αλλά ούτε και απανωτές αναρτήσεις στην κοινωνική δικτύωση.

Πιθανόν, λέει η «Πολιτεία», ήταν ο ίδιος ο δήμαρχος, ο οποίος πολλές φορές πεζοπορεί στην πόλη και στις γειτονιές, που κατέγραψε την ανορθογραφία και ζήτησε απ’ τις Υπηρεσίες του να διορθωθεί.

Και στο πεζοδρόμιο της Ηρώων Πολυτεχνείου, εμφανίστηκε πρόσφατα συνεργείο του Δήμου ώστε να αποκαταστήσει τις σποραδικές βλάβες στο εκεί πεζοδρόμιο.

Η «Πολιτεία» δεν θα είχε γνώση του γεγονότος αν δεν μάς το επεσήμανε, με την συνοδευτική φωτογραφία, συνταξιούχος γυμναστής σε Λύκειο της Πάτρας, μόνιμος κάτοικος της στην περιοχή Νόρμαν. Ο οποίος, αν και δεν ψήφισε Πελετίδη το 2019, αναγνώρισε ότι, με τα πενιχρά του μέσα ο Δήμος, προσπαθεί να βελτιώσει τις συνθήκες εκεί που οι δημότες αναζητούν μια κάποια αναψυχή. Και η Ηρώων Πολυτεχνείου, εν καιρώ καραντίνας, έδωσε διεξόδους σε χιλιάδες πατρινούς.

Ας κοιτάξει, λοιπόν, ο Πελετίδης και την «όζουσα» όψη στο παρατημένο πάρκινγκ της Τερψιθέας. Αν σταθεί εκεί, θα δει εκατοντάδες καθημερινά να το επισκέπτονται. Και ν’ απορούν με την κατάσταση.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top