Ο Τραμπ απορρίπτει τα σχέδια του Μακρόν για την αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους

Facebook
Twitter
trump

Τα σχέδια του Γάλλου ομολόγου του Εμανουέλ Μακρόν να αναγνωρίσει ένα παλαιστινιακό κράτος στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών τον Σεπτέμβριο απέρριψε σήμερα Παρασκευή (25/7) ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

«Όσα λέει δεν έχουν σημασία», δήλωσε ο Τραμπ σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο. «Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος. Τον συμπαθώ, όμως αυτή η δήλωση δεν έχει κανένα βάρος».

Ο Μακρόν είπε χθες ότι η Γαλλία σκοπεύει να αναγνωρίσει ένα παλαιστινιακό κράτος τον Σεπτέμβριο ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών με την ελπίδα να φέρει την ειρήνη στην περιοχή.

«Κοιτάξτε, είναι ένας διαφορετικός τύπος. Είναι εντάξει. Είναι ομαδικός παίχτης, σε μεγάλο βαθμό. Όμως, αυτά είναι τα καλά νέα: Όσα λέει δεν έχουν σημασία. Δεν θα αλλάξουν τίποτα», υπογράμμισε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Κύλιση στην κορυφή