ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

O Τζόρτζιο Αρμάνι επέλεξε τη σιωπή σε επίδειξη μόδας σε ένδειξη αλληλεγγύης στην Ουκρανία

Facebook
Twitter
Oι επιδείξεις μόδας μπορεί γενικά να διαρκούν κατά μέσο όρο δεκαπέντε λεπτά, αλλά οι παραγωγές τους απαιτούν τεράστια υλικοτεχνική προετοιμασία και προγραμματισμό.
Ο Τζόρτζιο Αρμάνι για την παρουσίαση στην πασαρέλα της κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας ’22 επέλεξε να παρακάμψει τη μουσική και πολλά από τα στοιχεία παραγωγής.

Ειδικότερα, παρουσίασε τις δημιουργίες του στο Μιλάνο με τα μοντέλα να βαδίζουν σε απόλυτη σιωπή για να εκφράσει την αλληλεγγύη του στην Ουκρανία που δέχεται επίθεση από τη Ρωσία.

Ο οίκος Armani σε ανακοίνωση στο Twitter διευκρίνισε ότι δεν θα υπάρχουν μουσική, ηχητικά εφέ ή ειδικά φώτα για να πλαισιώσουν την παρουσίαση της συλλογής γυναικείων και ανδρικών ενδυμάτων του.

Ο 87χρονος δημιουργός σε ανάρτησή του στο Instagram ανέφερε ότι έλαβε την απόφαση ως «ένδειξη σεβασμού για όλους τους ανθρώπους που εμπλέκονται σε αυτό το τραγικό συμβάν. Το καλύτερο μήνυμα που μπορούμε να μεταδώσουμε αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν θέλουμε να γιορτάσουμε τίποτα γιατί αυτό που συμβαίνει είναι τόσο θλιβερό».

Σε βίντεο από την επίδειξη μόδας που κοινοποίησε ο Τζόρτζιο Αρμάνι ακούγεται μόνον ο ήχος των χειροκροτημάτων από τους θεατές.

Τα μοντέλα φορούσαν μαύρα βελούδινα παλτό, σακάκια και παντελόνια για τη συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2022, ορισμένα με μπλε ή κόκκινα τελειώματα. Υπήρχαν επίσης ηλέκτρικ μπλε μεταξωτές βραδινές τουαλέτες και αμάνικες μπλούζες, κεντημένα τοπ, μακριές λευκές φόρμες και λουλουδάτα σχέδια.

Ο σχεδιαστής υπενθύμισε το πάθος του για την Art Deco στις σημειώσεις της επίδειξης και αυτό φάνηκε σε όλες τις αστραφτερές μαύρες και ασημί υφές, τα γεωμετρικά μπροκάρ και την ατμόσφαιρα της εποχής της τζαζ.

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top