ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ο βασιλιάς Κάρολος τρολάρει τον εαυτό του με τις πένες – Αστείο στιγμιότυπο με την Καμίλα στη Σκωτία

Facebook
Twitter

Ο βασιλιάς Κάρολος επισκέπτεται για πρώτη φορά ως επικεφαλής του Ηνωμένου Βασιλείου τη Σκωτία. Έχοντας στο πλευρό του τη βασιλική σύζυγο Καμίλα, είχε πάλι μία σκηνή όταν κλήθηκε να πιάσει μία πένα για να υπογράψει σε βιβλίο επισκεπτών.

Ο βασιλιάς Κάρολος με τη βασιλική σύζυγο Καμίλα κλήθηκε να υπογράψει το βιβλίο επισκεπτών στο Dunfermline Abbey στη Σκωτία και δεν δίστασε να αστιευτεί για τις σχέσεις του με τις πένες και τα μελάνια τους…

Δίνοντας την πένα στη σύζυγό του για να υπογράψει, ο βασιλιάς Κάρολος φάνηκε να λέει γελώντας ότι «αυτά τα πράγματα είναι πολύ ευέξαπτα!».

Δείτε το βίντεο:

Δείτε και σχετική ανάρτηση της Daily Mail:

Ο βασιλιάς Κάρολος και οι πένες!

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο βασιλιάς Κάρολος «τσακώνεται» με τις πένες! Τον περασμένο μήνα φάνηκε να εκφράζει την απογοήτευσή του για τις «διαολεμένες» πένες που χάνουν μελάνι, ενώ υπέγραφε πάλι ένα βιβλίο.

Τότε ο βασιλιάς της Βρετανίας βρισκόταν στο Royal Hillsborough Castle κοντά στο Μπέλφαστ και, ενώ υπέγραφε ένα βιβλίο είχε πει, «Θεέ μου, έβαλα λάθος ημερομηνία», πριν δώσει το στυλό στην Καμίλα.

Καθώς σηκώθηκε, κοίταξε το λερωμένο από μελάνι δάχτυλό του και φώναξε εκνευρισμένος: «Θεέ μου, το μισώ αυτό!».

Θυμηθείτε το στιγμιότυπο:

Αλλά και στο Παλάτι του Saint James, ο βασιλιάς Κάρολος είχε απαιτήσει να απομακρυνθεί μία πένα από το γραφείο του, επειδή τον εμπόδιζε να υπογράψει την ιστορική Διακήρυξη.

Δείτε πάλι τη σκηνή:

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top