ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος βάζει ξανά το κοστούμι του «Κουρέα της Σεβίλλης»

Vasilis Xaralambopoulos
Δύσκολες ήταν οι τελευταίες ημέρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο καθώς και κορωνοϊό πέρασε και το σπίτι του υπέστη ζημιές μετά την έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στη Λεωφόρο Συγγρού. Πλέον όμως ο ηθοποιός έχει συνέλθει και επιστρέφει στις επαγγελματικές του δραστηριότητες και στη σκηνή του θεάτρου Ακροπόλ όπου παρουσιάζει τον «Κουρέα της Σεβίλλης», σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου.

Πρόκειται για μία παράσταση κωμική, φασαριόζικη και ονειροπόλα, με σύγχρονα στοιχεία, που ταξιδεύει το θεατή μέσα από την καινούρια μετάφραση- διασκευή της Λουίζας Μητσάκου, με μία γλώσσα σημερινή. H μουσική της παράστασης, από τα γνωστά σε όλους θέματα του Ροσίνι έως τις πρωτότυπες μελωδίες του Μιλτιάδη Παπαστάμου συγκινούν και τονίζουν το μουσικό χαρακτήρα της παράστασης. Τα σκηνικά και τα κοστούμια του Μανόλη Παντελιδάκη εντυπωσιάζουν ισορροπώντας ανάμεσα στο κλασικό και το σύγχρονο.
Το ρόλο του Φίγκαρο υποδύεται ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος ερμηνεύει και την περίφημη άρια του Ροσίνι ελαφριά πειραγμένη. Στο ρόλο του Ντοτόρε Μπαρτόλο ο Φάνης Μουρατίδης.

Ο 15μελής θίασος αποτελείται από ταλαντούχους ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές, μουσικούς καθώς και ζωντανή ορχήστρα.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:

Τετάρτη 19.00

Πέμπτη 21.00

Παρασκευή: 21.00,

Σάββατο: 18.00, και 21.00

Κυριακή: 18.00

Προπώληση Εισιτηρίων ΕΔΩ 

You may also like

Comments are closed.