ΚΟΣΜΟΣ

Οι Anonymous κήρυξαν κυβερνοπόλεμο κατά της Ρωσίας

ANONYMOUSSSS
Οι Anonymous κήρυξαν επίσημα κυβερνοπόλεμο κατά της Ρωσίας, βάζοντας στο στόχαστρό τους ιστότοπους του Κρεμλίνου και της Δούμας, μετά την εισβολή στην Ουκρανία.

«Οι Anonymous εμπλέκονται αυτήν τη στιγμή σε επιχειρήσεις κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Οι επιχειρήσεις μας στοχεύουν τη ρωσική κυβέρνηση. Είναι αναπόφευκτο ότι πιθανότατα θα επηρεαστεί και ο ιδιωτικός τομέας. Αν και αυτός ο λογαριασμός δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι μιλά για το σύνολο της συλλογικότητας των Anonymous, μπορούμε να ανακοινώσουμε τις ενέργειες των Anonymous κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας» αναφέρουν σε ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Θέλουμε να καταλάβει ο ρωσικός λαός ότι αντιλαμβανόμαστε τη δυσκολία του να μιλήσει εναντίον του δικτάτορά του από φόβο για αντίποινα. Εμείς ως συλλογικότητα θέλουμε μόνο ειρήνη στον κόσμο. Θέλουμε ένα μέλλον για όλη την ανθρωπότητα. Έτσι, ενώ οι άνθρωποί μας σε όλο τον κόσμο καταστρέφουν τους παρόχους διαδικτύου σας, κατανοήστε ότι αυτό έχει στόχο εξ ολοκλήρου τις ενέργειες της ρωσικής κυβέρνησης και του Πούτιν» καταλήγει η ανακοίνωσή τους.

Σε άλλη ανάρτησή τους αναφέρουν: «Δεν χρειάζεται να μας ευχαριστήσετε. Απλώς κάνουμε αυτό που πιστεύουμε ότι είναι σωστό γιατί αν κανείς δεν αντισταθεί στην καταπίεση, ποιος θα το κάνει; Όλοι πρέπει να είναι όρθιοι σε αυτό το σημείο. Είμαστε στο 2022, όχι στο 1922».

You may also like

Comments are closed.

More in:ΚΟΣΜΟΣ