ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Οι διάλογοι Μάνου – Ρούλας σε SMS μετά την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας – Σοκ και απέχθεια…

Facebook
Twitter
Σοκάρουν οι διάλογοι Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη και ξεπερνούν κάθε φαντασία για το τι συνέβαινε σε αυτό το σπίτι. Στα χέρια των Αρχών είναι ήδη 810 μηνύματα (SMS/MMS) μεταξύ του ζεύγους πριν και μετά την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας στο «Καραμανδάνειο»!

Παράλληλα, στη διάθεση της ανακρίτριας, βρίσκονται και 3.919 μηνύματα μέσω Viber που αντάλλαξε το ζευγάρι από τις 29 Ιανουαρίου 2019 (δηλαδή πριν από τον θάνατο της Μαλένας) μέχρι και τις 6 Απριλίου 2021, λίγες ημέρες πριν από την ανακοπή της Τζωρτζίνας.

Ενδεικτικά της εκρηκτικής κατάστασης που επικρατούσε αλλά και της στάσης που κρατούσε η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της μικρής Τζωρτζίνας Ρούλα Πισπιρίγκου είναι και οι εξής διάλογοι:

Στις 5.4.21 και ώρα 4.37 ο Μάνος Δασκαλάκης απαντά σε μήνυμα της Ρούλας Πισπιρίγκου γράφοντας, «Τρέξε πάλι στον Γιαννάκη (σ.σ. είναι ο παντρεμένος με τον οποίο είχε συνάψει σχέση η 33χρονη, με αποτέλεσμα ο Δασκαλάκης να εγκαταλείψει το σπίτι τους τρεις ημέρες πριν τον θάνατο της Τζωρτίζνας).

Ρούλα: «Λέγε ό,τι θες, θα σου περάσει. Έτσι έλεγες και σε μένα, “θα μου περάσει”»

Μάνος: «Εσύ τα λες αυτά όχι εγώ. Τρέχα στον Γιαννάκη μόλις γυρίσεις. Μη ξεχάσεις να του μιλήσεις και να ξαναπάς μαζί του κορίτσι μου. Αυτή είσαι»

Ρούλα: «Θα σου περάσει, αρχή είναι. Ιώδιο στις πληγές θα σου πρότεινα για το τσούξιμο»

Μάνος: «Κοίτα μην αυτοκτονήσεις με κανένα καλώδιο, γελοία. Θα δεις πόσο ιώδιο θα βάλεις εσύ από εδώ και πέρα.

Ο απίστευτος διάλογος του ζευγαριού που έχει χάσει ήδη δυο παιδιά συνεχίζεται

Μάνος: «Τα παράτησες και πήγες να γα@@@@ις. Αυτή είσαι»

Ρούλα: «Ό,τι πεις εσύ. Χατίρια δε χαλάω.

Μάνος: «Συγγνώμη, συμπαράσταση σου έκανε ο Γιαννάκης. Απλά σου λέρωσε λίγο το σώμα και το στόμα»

Μάνος: «Συγγνώμη, συμπαράσταση σου έκανε ο Γιάννης. Απλά σου λέρωσε λίγο το σώμα και το στόμα», συνεχίζει με το ίδιο ύφος ο σύζυγός της.

Ρούλα: «Εσύ ότι είσαι μ****** με αυτά που κάνεις και λες το ξέρεις ή η αυτογνωσία δεν έχει φτάσει στον πλανήτη σου ακόμα».
Μάνος: «Είμαι πολύ, πάρα πολύ που πίστευα ότι θα πέσεις από το παράθυρο και δεν σε έσπρωχνα».

Ρούλα: «Ε, ως το έκανες (καλά) Γιατί κούρασες πάλι».
Μάνος: «Ναι, έχεις δίκιο, τράβα γ******… Το κάνεις και εύκολα τώρα που είσαι σε στιγμή αδυναμίας χαχαχα… Ποιους ακούς παιδί μου. Έχετε μαζευτεί πολλοί εκεί; Αηδία; Για ποια αηδία μιλάς, εκείνη που με έκανες να νιώσω που σε φίλησα και έπλυνα το στόμα μου;» γράφει ο πατέρας των νεκρών παιδιών.

«Όταν θέλει θα σε πάρει» απαντά η Ρούλα δευτερόλεπτα μετά αλλάζοντας εντελώς ύφος και συνεχίζει: «Δεν ξέρω τι λες πάλι».
Μάνος: «Ναι, παιδί μου… Σε ηχογραφούσα όταν μου τα έλεγες δυστυχώς».
Ρούλα: «Δεν με νοιάζει… Δεν κρύβω κάτι… ΟΚ, για περίμενε να πάρω τον δικηγόρο μου λίγο και θα δούμε αν θα ξαναμιλήσεις στο παιδί, αλήτη… Που με ηχογράφησες κιόλας».
Μάνος: «Ντροπή σου».
Ρούλα: «Α να χαθείς, είχαν πια».
Με απειλείς για κάτι, να ξέρω να απευθυνθώ στην Αστυνομία γιατί έχω και ένα παιδί» ρωτά η Πισπιρίγκου.
Μάνος: «Εγώ δεν ξέρω τι λες, απείλησα πουθενά;».
Ρούλα: «ΟΚ, πάω στην Αχαγιά στο τμήμα να δούμε αν απειλείς ή όχι».
Μάνος: «Καλή σου νύχτα. Πήγαινε όπου θες. Καλό βράδυ, Ρούλα, δεν μπορώ να πήξω άλλο μαζί σου, πολύ ασχολήθηκα».
Ρούλα: «Αυτό λέω και εγώ, πολύ ασχολήθηκα και το τώρα θα δω και θα το δούμε και για ποιον θα είναι καλή η νύχτα».

Έξι λεπτά μετά ο Δασκαλάκης απαντά: «Πωωωω ανατρίχιασα. Πάρε τον Γιαννάκη να έρθει να μας κάνει ‘‘ντα’’, που ήταν και καλός, αλλά σε εμένα δεν μπορούσες να πεις κάτι άλλο να μας βαρέσει με αυτό που έβαζε μέσα σου».

Ρούλα: «Και πολύ καλά θα κάνεις να μην ξανά ασχοληθείς μαζί μου, ούτε με το παιδί. Γιατί δεν έχεις δει να μου γυρνάει το μάτι, γιατί απ’ την ώρα που την πήρες βγήκε από μάθημα κ.τ.λ. Λοιπόν σταμάτα να κάνεις κακά».

Μάνος: «Άντε καληνύχτα»

Στις 5 Απριλίου στις 18.24 το απόγευμα, 3 μέρες προτού εισαχθεί η Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο, υποστεί την ανακοπή και επιστρέψει ο Δασκαλάκης στο σπίτι, η Πισπιρίγκου του στέλνει νέο μήνυμα ισχυριζόμενη πως την προηγούμενη μέρα την είχε χτυπήσει.

Ρούλα: «Επειδή με χτύπησες την προηγούμενη θα έρθω με τον πατέρα μου να δούμε τι θα πάρεις και αν θα μου αδειάσεις το σπίτι. Να πας στην αστυνομία να πεις τι, ότι μας απειλείς όλη μέρα;»

Μάνος: «Εγώ; Φέρε τον μπαμπά σου να δεις πως θα τον πάνε μέσα. Α, και σας κάνω ασφαλιστικά μόλις τώρα και θα έρθω με περιπολικό να τα πάρω. Ελάτε όλοι μαζί να χειροκροτήσουν εσένα αυτή τη φορά».

Το πρωί της επόμενης ημέρας ακολουθεί ένας ακόμα αποκαλυπτικός διάλογος του πρώην ζευγαριού.

Ρούλα: «Να μου προσέχεις το παιδί και να θυμάσαι ότι σε αγαπώ πολύ.

Μάνος: «Το παιδί που είναι; Αν κάνεις μα@@@ια θα γίνει της πο@@@@ας. Τους παίρνω όλους τηλέφωνο και την αστυνομία τώρα. Θα γίνει της πο@@@@ας. Παίρνω τη μάνα σου. Το βράδυ θα πάω να πάρω το παιδί από το χωριό και μην τολμήσεις να μας ξαναενοχλήσεις, κάνει ότι γουστάρεις.

Άμα έχεις ενοχές, τράβα αυτοκτόνα. Δε θα μας κάνεις όλους μ@@@ι εσύ με το έτσι θέλω. Δεν είσαι καλά και ποτέ δεν ήσουν. Απόδειξέ το με αυτή τη κίνηση. Το έχεις ξανακάνει άλλες δυο φορές, δε σε φοβάμαι».

Ενώ σε άλλο σημείο στην πορεία της συζήτησης ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρει:

«Για να αυτοκτονήσεις πάει να πει ότι δεν πας καλά γενικά δε θα με ρίξει κανείς ευθύνες.. Δεν έχω σκοπό να σε ξεφτιλίσω άλλο, γύρνα στο παιδί. Ότι έκανες, έκανες. ότι έκανα, έκανα… Γύρνα στο παιδί γιατί χρειάζεται τη μάνα του… Κάθε φορά που χωρίζουμε θα έχουμε μια απώλεια δηλαδή; Σύνελθε».

Την ημέρα της ανακοπής της Τζωρτζίνας, η Ρούλα δείχνει να ενδιαφέρεται μόνο για το αν θα την ξεμπλοκάρει ο Μάνος Δασκαλάκης από το facebook.

Ρούλα: «Μπορείς να με ξεμπλοκάρεις από το fb;»

Μάνος: «Γιατί;»

Ρούλα: «Γιατί ήθελα να σε ταγκάρω στη Μαλένα τώρα και θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος για τέτοια καραγκιοζιλίκια και μόλις βγει το παιδί σβήσε με, δεν έχω θέμα»

Μάνος: «Μη δημοσιεύσεις τίποτα στο fb και μη με ταγκάρεις πουθενά, δε θέλει να ανέβει τίποτα από μένα, θα σε ξεμπλοκάρω τώρα»

Ρούλα: «Για τη Μαλένα γιατί;»

Μάνος: «Έτσι. Δε θέλω καμία δημοσίευση, όσο είναι το παιδί μέσα».

 

 

 

 

 

πηγή: εφημερίδα ΜΠΑΜ

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top