ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι ειδικοί χτυπούν το «καμπανάκι» για την κακοκαιρία «Μπάλλος»

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ
Η κακοκαιρία Αθηνά φεύγει και δίνει την σκυτάλη στην κακοκαιρία Μπάλλος, με τους μετεωρολόγους να λένε πως βροχή αναμένεται από την Πέμπτη και μετά σε κάθε… γωνιά της Ελλάδας.

Σε ανάρτησή του για όσα περιμένουμε τις επόμενες μέρες, ο Σάκης Αρναούτογλου μιλά για πλημμυρογόνες βροχές και καταιγίδες, εφιστώντας την προσοχή για συγκεκριμένες περιοχές.

Αναλυτικά όσα λέει ο Σάκης Αρναούτογλου:

«Σε τροχιά έντονων καιρικών φαινομένων εισέρχεται η χώρα από αργά τη νύχτα της Τετάρτης και κυρίως την ερχόμενη Πέμπτη – Παρασκευή με δυνητικά πλημμυρογόνες βροχές και καταιγίδες, χιόνια στα βουνά της βορειοδυτικής Ελλάδα (στον νομό Φλώρινας πρόσκαιρα ίσως μάλιστα και κάτω από τα 1000 μέτρα), σχεδόν χειμωνιάτικο κρύο στα βόρεια, φθινοπωρινές θερμοκρασίες στα κεντρικά αλλά φθινοπωρο-καλοκαιρινές στα νότια».

You may also like

Comments are closed.

ballos ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακάθεκτος ο «Μπάλλος»: Στο επίκεντρό του βρέθηκε η Αττική – «Σφυροκοπά» νότια Εύβοια, Κέρκυρα, Ιθάκη – Πού θα συνεχιστεί η κακοκαιρία

Στη δίνη των πρωτοφανών καταιγίδων του «Μπάλλου» βρίσκεται η χώρα, θρηνώντας έναν νεκρό, τον 69χρονο βοσκό στην Εύβοια, ...